«Βλέπει» άνοδο η Καλαμάτα, 1-0 τον Ηλυσιακό

Πολύ σημαντική νίκη πήρε η Καλαμάτα με 1-0 απέναντι στον Ηλυσιακό, ανεβαίνοντας στην 3η θέση του 1ου ομίλου της Football League 2

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη παρέμεινε η Καλαμάτα στον 1ο όμιλο της Football League 2

επικρατώντας 1-0 του Ηλυσιακού. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΑΟ Γλυφάδας και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας που δίνει μία θέση στα play-off για την άνοδο στη Football League.

Οι Καλαματιανοί, σημείωσαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού με τέρμα του Κρητικού, το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Ο Ηλυσιακός από την πλευρά του, παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο από τον συνδυασμό των άλλων αποτελεσμάτων, διατηρήθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαψείλης, Ρουμπουλάκου, Κωνσταντόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Τσόπελας, Ψυχογιόπουλος, Πετρουζέλλης, Μπεγέτης, Τσαγκαράκης (23' Αθανασόπουλος), Κρητικός, Πούτσι (46' Αλεξανδρόπουλος).
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μουκέας, Αμανατίδης, Παλαντάς (70' Λιοσάτος), Τσέπε, Ντεκίδης, Ρόμπερτ, Φωστέρης, Καιμακαμούδης, Κολοβός, Ξένος, Τσάτσαρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα