Βιασύνη για Βίντιτς

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσαν αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Νεμάνια Βίντιτς στον αγώνα του League Cup εναντίον της Όλντερσοτ, ώστε να επιταχύνει την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Άλλωστε, ο έμπειρος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» διέκρινε… αμυντικά προβλήματα στην «καταστροφική» ήττα με 6-1 από την Μάντσεστερ Σίτι. Το «βαρύ» σκορ υποχρεώνει τον Σερ Άλεξ να επαναφέρει τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό στα πλάνα του, έστω και σχετικά πρόωρα.

Ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ

δήλωσε νωρίτερα ότι αποσύρεται από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά θα συνεχίσει κανονικά σε συλλογικό επίπεδο. Επίσης, ο Φέργκιουσον αναμένεται να αποκλείσει τους Ρίο Φέρντιναντ και Πατρίς Εβρά, οι οποίοι τον απογοήτευσαν στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Δίπλα στον Βίντιτς θα βρεθεί μάλλον ο Κρις Σμόλινγκ.

Η συμμετοχή του έμπειρου σέντερ μπακ στο σημερινό (25/10) παιχνίδι θα αποτελέσει δοκιμασία. Αν την περάσει, τότε θα είναι βασικός με την Έβερτον, η οποία είναι στον δρόμο των «κόκκινων διαβόλων» στην επόμενη αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα