Βγάζουν πρόγραμμα και... ανανέωση

Στην Μπρατισλάβα θα μεταβούν την Πέμπτη (17/11) οι Σοφοκλής Πιλάβιος, Φερνάντο Σάντος και Τάκης Φύσσας, καθώς την Παρασκευή (18/11) θα γίνει ο καταρτισμός του προγράμματος των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014.

Ωστόσο, αυτό μάλλον περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι το μέλλον της συνεργασίας της ΕΠΟ με τον Πορτογάλο τεχνικό. Οι τρεις άνδρες θα έχουν συνάντηση επί σλοβακικού εδάφους, πιθανότατα απόψε (17/11) το βράδυ, προκειμένου να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου τους.

Ήδη, έχει

γίνει η πρώτη διερευνητική συζήτηση, όπου υπάρχουν θετικά μηνύματα. Το συμβόλαιο που θα προταθεί στον Σάντος αναμένεται να είναι το ίδιο με το προηγούμενος. Δηλαδή, 450.000 ευρώ το χρόνο συν 250.000 ευρώ ως μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2014.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο πρόγραμμα θα γίνει συνάντηση το πρωί της Παρασκευής (18/11) μεταξύ ανθρώπων των Ομοσπονδιών των χωρών (Ελλάδα, Σλοβακία, Βοσνία, Λιθουανία, Λετονία, Λιχτενστάιν) που μετέχουν στον 7ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ.

Να θυμίσουμε ότι τα προκριματικά θα αρχίσουν στις 7 Σεπτεμβρίου του 2012 και θα τελειώσουν στις 15 Οκτωβρίου του 2013. Την πρόκρισή τους στα τελικά θα πάρουν οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, ενώ οι οκτώ καλύτερες δεύτερες θα δώσουν αγώνες μπαράζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα