Στον... έβδομο γύρο των πέναλτι οι «βασιλιάδες»

Οι Λος Άντζελες Κινγκς, έστω και στα πέναλτι έπειτα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας, επικράτησαν των Άναχαϊμ Ντακς.

Οι «βασιλιάδες» έπρεπε να είχαν κερδίσει στην κανονική διάρκεια, αφού είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, ο Jonas Hiller αποδείχθηκε απροσπέλαστος. Εξαίρεση αποτέλεσε το γκολ του Mike Richards σε 5vs3 των Κινγκς στην δεύτερη περίοδο.

Ο

έτερος πρωταγωνιστής στην μάχη των τερματοφυλάκων ήταν ο Jonathan Quick. Αυτός νικήθηκε από τον έμπειρο Teemu Selanne 3:25 πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας και έχασε την ευκαιρία για το τέταρτο του φετινό shutout.

Η παράταση δεν απέδωσε γκολ, ενώ στα πέναλτι χρειάστηκαν 14 συνολικά εκτελέσεις, για να κάνει την διαφορά ο Justin Williams υπέρ της ομάδας του Λος Άντζελες. Σκόραραν επίσης στην τελική διαδικασία οι Jarret Stoll και Ryan Getzlaf.

Οι αποψινές εξελίξεις έφεραν τους Κινγκς στους 21 βαθμούς και στην έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας, ενώ οι «πάπιες», οι οποίες περιορίστηκαν στον βαθμό της παρηγοριάς, συμπλήρωσαν 16.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα