Βεζυρίδης: «Αφιερώνουμε την πρόκριση στον Στεφανή»

Στον πρόεδρο του συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ «Κρήτες 4», Στέφανο Χρυσόπουλο, ο οποίος δίνει μάχη με την επάρατη νόσο, αφιέρωσε την πρόκριση επί του Παναιτωλικού, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης.

Ο πορτιέρο των Κρητικών, μιλώντας στον αέρα του «Athletic Radio 104,2», προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σπουδαία απόκρουσή του στις

καθυστερήσεις, η οποία κράτησε ζωντανό τον ΟΦΗ.

«Αφιερώνουμε την πρόκριση στον Στεφανή και ευχόμαστε να παίρνει δύναμη από τον Θεό για να συνεχίσει να πολεμάει για την ζωή του, όπως το έχει κάνει μέχρι τώρα», τόνισε αρχικά ο Βεζυρίδης, για να συμπληρώσει όσον αφορά στον εαυτό του: «Εγώ προσπαθώ να κάνω πάντα την δουλειά μου και να βοηθάω την ομάδα όποτε μου δίνεται η ευκαιρία».

Για την απόκρουση του στην κεφαλιά του Ντολεζάι στις καθυστερήσεις και ενώ το σκορ ήταν 2-1, ο Βεζυρίδης κατέληξε: «Ήταν μια πρόκριση που την θέλαμε πολύ εμείς αλλά και ο κόσμος. Ξεκινήσαμε αγχωμένα όμως στην συνέχεια όσο περνούσε η ώρα, ανεβάζαμε συνεχώς την απόδοση μας. Η αποβολή μας απογοήτευσε λίγο όμως στην συνέχεια ήρθε η αποβολή του παίκτη του Παναιτωλικού που ισορρόπησε τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα