Βελλής: «Συγχαρητήρια, γυάλιζε το μάτι σας»!

Το εμπάργκο στις πληρωμές έσπασε ο Σταμάτης Βελλής, που επισκέφτηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα Σμύρνης και αφού μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη επί της Προοδευτικής, τους ενημέρωσε ότι κατατέθηκαν χρήματα στους λογαριασμούς.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα apollon1891, σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές είπε:

«Για πρώτη φορά στα τέσσερα χρόνια που είμαι στην ομάδα σάς είδα να παίζετε με τόση δύναμη και πάθος… Συγχαρητήρια! Είδα αυτό που ζήλευα πολλές φορές από άλλες ομάδες. Γυάλιζε το μάτι σας. Δεν

αφήσατε ούτε λεπτό τον αντίπαλο να προλάβει να σκεφτεί την επόμενη κίνησή του και έτσι έκανε λάθη...

Μου θυμίσατε μια ομάδα που παίζει όπως πρέπει, που παίζει σαν πρωταθλήτρια! Δεν κολλήσατε πουθενά. Δεχόσασταν σκληρά και βρόμικα μαρκαρίσματα μερικές φορές, αλλά αυτό σας έκανε να πεισμώνετε ακόμα περισσότερο. Είδα αυτά που επιζητώ και που επιμένω πως χρειάζονται για αυτή την κατηγορία. Φωνάζω τόσα χρόνια για αυτά τα πράγματα. Τα τεχνικά είναι για τον προπονητή, αυτά είναι τα στοιχεία που θέλω εγώ να έχετε ως ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Θέλω να ξέρετε πως έδωσα ήδη εντολή για να μπουν στους λογαριασμούς σας το Δώρο του Πάσχα και ο μισθός του Μαρτίου. Λυπάμαι που έφτασα σε αυτό το σημείο, ντρέπομαι και δεν είναι του χαρακτήρα μου, αλλά έπρεπε να φτάσω σε αυτό το σημείο για να σας κινητοποιήσω. Να ξέρετε, όμως, πως δεν θα διστάσω να το ξανακάνω αν δω πως εφησυχάζετε. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Και πάλι συγχαρητήρια και καλό Πάσχα».

Keywords
Τυχαία Θέματα