Βέλλιος στο Onsports: «Εκτός γηπέδων τα συνθήματα»

Την αντίθεσή του στις διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων από τις εξέδρες των ελληνικών γηπέδων εξέφρασε και αιτιολόγησε - μιλώντας στο Onsports - ο ξενιτεμένος Απόστολος Βέλλιος. Παράλληλα, ο διεθνής επιθετικός της Εβερτον δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τα σοβαρά επεισόδια που στιγμάτισαν τις παρελάσεις στο πλαίσιο των εορτασμών της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, εξαιτίας των έντονων διαμαρτυριών των πολιτών.

«Οι θεατές στις εξέδρες ενός γηπέδου, βρίσκονται εκεί για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Να

φωνάξουν συνθήματα υπέρ της ομάδας και της πόλης τους. Τα μηνύματα αγανάκτησης κατά των πολιτικών, θεωρώ πως δεν πρέπει να΄χουν θέση στα γήπεδα. Όταν πληρώνει κάποιος εισιτήριο, πηγαίνει στο γήπεδο για να δει το ματς.

Στην Αγγλία δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια παρόμοια φαινόμενα σαν και αυτά που παρουσιάζονται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Όχι μόνο πανό υβριστικού περιεχομένου, αλλά ούτε τσιγάρο δεν μπορεί να ανάψει κανείς. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Στο παιχνίδι με την Αστον Βίλα ήρθε ο πατέρας μου μαζί με έναν θείο μου να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Μόλις ο θείος μου ξεχάστηκε και άναψε τσιγάρο, έσπευσαν οι σεκιουριτάδες για να τον συλλάβουν. Χρειάστηκε η επέμβαση των ανθρώπων της Εβερτον, για να τον γλιτώσουν.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, είναι οξύμωρο να διακόπτεται ένα παιχνίδι για υβριστικά συνθήματα κατά των πολιτικών και να μην το σταματάει ο διαιτητής για συνθήματα κατά των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές».

Η επικοινωνία μας με τον 19χρονο επιθετικό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/10) λίγη ώρα μετά τις ματαιώσεις των παρελάσεων, εξαιτίας των έντονων διαμαρτυριών από πλευράς πολιτών, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή.

«Αυτά είναι απίστευτα πράγματα. Υπάρχουν στιγμές που ντρέπομαι που είμαι Ελληνας με όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Αντιλαμβάνομαι τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο κόσμος, αλλά δεν θα πρέπει να φτάνουμε στα άκρα σε τέτοιες ημέρες. Προσωπικά είμαι περήφανος και νιώθω ρίγος κάθε φορά που φοράω την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Η ματαίωση των παρελάσεων, δεν προσφέρει λύσεις στα προβλήματα».


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα