Βατούτιν: «Καταστροφή αυτό που πάθαμε από τον Ολυμπιακό»

Ως την πιο πικρή ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα τελευταία χρόνια χαρακτήρισε αυτή στον τελικό της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος των Ρώσων, Αντρέι Βατούτιν.

«Πήγαμε στην Κωνσταντινούπολη για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι έγινε και χάσαμε ένα ματς στο οποίο είχαμε διαφορά 19 πόντων. Αυτό που έγινε ήταν καταστροφή. Είμαστε απογοητευμένοι με τον τρόπο που χάσαμε.

Κερδίσαμε τρεις φορές τον Παναθηναϊκό και δύο τον Ολυμπιακό, αλλά ηττηθήκαμε στο καθοριστικό παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Βατούτιν.

Για το ποιά ήττα ήταν πιο πικρή για την ομάδα του μεταξύ της φετινής και της προ τριετίας από τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο (2009): «Σαφώς και ο φετινός τελικός! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο οδυνηρό από το να χάνεις ένα παιχνίδι που προηγείσαι με 19 πόντους».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη πρόοδο στην Ευρωλίγκα κι αυτό οφείλεται 100% στον προπονητή του. Στον τελικό δεν έκανε ανάλογα καλή εμφάνιση όπως με την Μπαρτσελόνα, αλλά ανασυγκροτήθηκαν και πήραν τη νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα