«Το πήραμε, γαμώτο μου...»

Ανάμεσα στα συγχαρητήρια που δέχτηκε ο Χουάν Ρότσα, για την κατάκτηση του τίτλου με την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, ήταν κι εκείνα από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, με το… εγκάρδιο τηλεφώνημα να… κλέβει την παράσταση!

Το Σάββατο (12/05) το μεσημέρι, το τηλέφωνο του Αργεντινού προπονητή των Κ20 του «τριφυλλιού» πήρε… φωτιά. Οι κλήσεις για ένα μπράβο και τα… καθιερωμένα συγχαρητήρια

έδινα και έπαιρναν, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα ήταν διαφορετικό από τα υπόλοιπα…

Σε εκείνο του Ζεσουάλδο Φερέιρα αναφερόμαστε, με τον Πορτογάλο τεχνικό της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού να… κάνει την διαφορά. «Το πήραμε, γαμώτο μου! Μπράβο σε εσένα και τα παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια, συνεχίστε την καλή δουλειά», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Φερέιρα προς τον Χουάν Ρότσα!

Οι δυο άνδρες έχουν πολύ καλή συνεργασία, όπως επισήμανε ο «Ινδιάνος» και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Onsports, ωστόσο τα γεμάτα χαρά και… ένταση λόγια του Φερέιρα του έκαναν πολύ μεγάλη και ταυτόχρονα θετική εντύπωση.

Τον τίτλο των πιο… πρωτότυπων συγχαρητηρίων πάντως, παίρνει, χωρίς καμία αμφιβολία η κόρη του, η οποία μένει μόνιμα στην Αργεντινή και έτσι φρόντισε να αποδώσει τα εύσημα στον πατέρα της μέσω του Skype. Φορώντας μαζί με τον σύζυγό της… φανέλες του Παναθηναϊκού, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, μόλις ξεκίνησαν την συνομιλία με τον Ρότσα!

Keywords
Τυχαία Θέματα