Βάντσικ: «Μπράβο στους παίκτες του Παναθηναϊκού»

Λογική χαρακτήρισε την αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού για την διοικητική κατάσταση που επικρατεί ο Γιόζεφ Βάντσικ.

Ο πρώην τερματοφύλακας των «πράσινων» σε δηλώσεις του στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» εξέφρασε την επιθυμία του η ομάδα να γίνει όπως και πριν, ενώ τόνισε πως οι μέτοχοι έκαναν λάθος με την ανακοίνωση του οικονομικού προβλήματος.

«Δεν υπάρχει διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές δεν ξέρουν τι θα γίνει μετά τα play

off. Είναι λογικό να υπάρχει αντίδραση. Τουλάχιστον υπάρχει μόνο μία προσφυγή μέχρι τώρα κι ελπίζω οι παίκτες να παίξουν σοβαρά στα πλέι οφ», ανέφερε αρχικά ο Πολωνός παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού.

Και συνέχισε: «Τώρα ακούμε για τον κ. Αλαφούζο και άλλους που έχουν κάποια λεφτά και μπορούν να βάλουν 4-5 εκατ. ευρώ. Ελπίζω κάτι καλό να βγει από αυτό. Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στα παιδιά που κάνουν υπομονή. Εγώ ήμουν στην ομάδα και πάντα έλεγα τα καλύτερα λόγια για αυτήν. Τώρα, δεν μπορώ να κριτικάρω αυτούς που κάνουν κουμάντο, γιατί δεν έχω στοιχεία.

Μακάρι ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει όπως πριν. Κάνουν λάθος οι μέτοχοι. Δεν έπρεπε να βγει προς τα έξω όλο το θέμα με τα λεφτά. Θα έπρεπε να μαζευτούν και να πουν δεν βγαίνουμε από το δωμάτιο αν δεν βρούμε λύση. Να πουν αυτό είναι το μπάτζετ, αυτούς τους παίκτες μπορούμε να κρατήσουμε, εκείνους να πουλήσουμε και ίσως με υπομονή 1-2 χρόνια να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε πως στην Ακαδημία υπάρχουν σπουδαία ταλέντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα