Βαλβέρδε: «Δεν ήμασταν πολύ καλοί»

22:02 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Στον δυνατό αέρα που επικράτησε στο Ηράκλειο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καλοί στο σημερινό ματς,

όπου δέχθηκαν πίεση από τους Κρητικούς, ενώ δήλωσε πως ο αέρας δυσκόλεψε το παιχνίδι.

«Σήμερα καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου μετά από ένα παιχνίδι που δεν είχε ιδιαίτερη λάμψη. Ο αέρας δυσκόλεψε το παιχνίδι, σε πολλές περιπτώσεις δυσκόλευε τις μπαλιές. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ, γιατί ξέραμε αν σκοράραμε μία φορά, θα μετρούσε για δύο γκολ», ήταν τα πρώτα λόγια του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Και συνέχισε: «Όμως, ο ΟΦΗ αμύνθηκε πολύ καλά, παρόλο που προσπαθήσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πλησιάσαμε πολύ την εστία, το ίδιο και ο ΟΦΗ, ήταν ένα ημίχρονο με λίγες ευκαιρίες».

Παράλληλα, ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Όπως και να 'χει, ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ο αέρας έπαιξε ρόλο και μπορούσε να επηρεάσει τις μπαλιές οποιασδήποτε ομάδας. Και ήταν για εμάς ένα επικίνδυνο παιχνίδι, γιατί δεν ήμασταν πολύ καλοί, όπως είπα πριν και για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος μας πίεσε πολύ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στο πρώτο ματς πετύχαμε μόνο ένα γκολ».

Τέλος, ο «τσινγκούρι» τόνισε: «Θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς, αν είχαμε σκοράρει περισσότερα. Καταφέραμε όμως να πάρουμε εμείς την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα