«Μπορούσαμε τη νίκη»

22:02 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

Από το Έντμοντον του Καναδά όπου βρίσκεται με την εθνική ομάδα, ο Ντράγκαν Άντριτς μίλησε για το παιχνίδι των διεθνών με το Μαυροβούνιο. Όπως δήλωσε η ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι με τους Ρουμάνους και θα μπορούσε να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ομάδα σήμερα έδειξε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από ότι στο χθεσινό παιχνίδι με την Ρουμανία παίξαμε με ηρεμία ,αυτοσυγκέντρωση, και καθαρό μυαλό και με όπλο την εξαιρετική μας άμυνα καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και έτσι ήμασταν κοντά στο σκορ και αν ήμασταν λίγο

ποιο προσεκτικοί στον παίχτη παραπάνω τώρα θα μιλάγαμε για μια σπουδαία νίκη. Διεκδικήσαμε μέχρι τέλος το παιχνίδι και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στο να πάρουμε την ισοπαλία στο τέλος με το χαμένο σουτ του Μουρίκη σε παίχτη παραπάνω»

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στους Γερμανούς ο ομοσπονδιακός προπονητής φάνηκε ιδιαίτερα αποφασισμένος κι αισιόδοξος: «Αύριο εάν παίξουμε όπως σήμερα νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τη Γερμανία αρκεί να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Θέλουμε την νίκη και θα τα καταφέρουμε καθώς και τη διαφορά των 2 γκολ που θα μας δώσει τη 2η θέση».

Keywords
Τυχαία Θέματα