Βαλαχής: «Θα καταφύγω δικαστικά»

11:08 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Δικαστικά κατά του Γιώργου Δαλούκα προτίθεται να καταφύγει ο Γιώργος Βαλαχής.

Ο μέτοχος της Νίκης Βόλου μίλησε στον οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star Fm και αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες που έκανε ο Πέτρος Καϊμακάμης, ώστε να βρεθεί λύση στην ομάδα:

«Το πιο εύκολο ήταν η διάλυση και η Δ’ Εθνική, όμως αντισταθήκαμε και βάλαμε τα στήθια μας μπροστά περιμένοντας να έρθει αυτή η μέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καϊμακάμη που

στάθηκε αρωγός, για να φθάσουμε σε αυτή τη μέρα. Η Νίκη προχωρά με ένα αξιόλογο επιχειρηματία τον κ. Πάτση , ο οποίος όμως θα πρέπει να καταλάβει ότι αυτή την ομάδα την έχουμε κληρονομήσει. Ο κ. Πάτσης μου είπε πως το όνομα της οικογένειας μου θα παραμείνει δίνοντας ένα ποσοστό στο μικρό μου γιο, Γιάννη, που θα είναι ο συνεχιστής της ιστορίας».

Για τον Γιώργο Δαλούκα είπε: «Θα καταφύγω δικαστικά κατά του προηγούμενου Γενικού Διευθυντή, ο οποίος εξαπάτησε εμένα και όλο το λαό της Νίκης. Το ίδιο τόνισα και στο κ. Πάτση. Δεν πρόκειται να αφήσω σε χλωρό κλαρί αυτούς που διαχειρίστηκαν τα χρήματα και ήθελαν να γίνουν μέτοχοι, όμως πήραν τις μετοχές και εξαφανίστηκαν σε ένα βράδυ κάνοντας στην εταιρία τεράστια ζημία».

Keywords
Τυχαία Θέματα