Τζήμας: «Κομβικό το παιχνίδι με το Ηράκλειο»

Ακόμη έναν κρίσιμο αγώνα, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, δίνει ο Αίολος.

Οι Τρικαλινοί υποδέχονται το Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με το Γιάννη Τζήμα να τονίζει στο ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης FM 100 τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης αναφορικά με την επίτευξη των στόχων τους: «Είναι η δεύτερη φορά που λέω ότι ένα παιχνίδι είναι κομβικό. Το είπα και κόντρα στην Αγία Παρασκευή,

το λέω και τώρα». Είπε ακόμα…

Για το Ηράκλειο: «Το Ηράκλειο έρχεται πληγωμένο στα Τρίκαλα κι αυτό το κάνει επικίνδυνο. Διαθέτει, όμως, εξαιρετική ομάδα με Χαρίση, Κωτούλα, Καραλή και άλλα παιδιά τα οποία μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξάγεται μεσημέρι (12.30): «Είναι σίγουρα πρωτόγνωρο για εμάς, σε αντίθεση με το Ηράκλειο το οποίο έχει συνηθίσει να παίζει εκτός έδρας μεσημέρι. Κάναμε δύο προπονήσεις την ώρα του αγώνα, παίξαμε και ένα φιλικό με τη Λευκάδα, οπότε θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, έχοντας βέβαια και τη βοήθεια του κόσμου».

Για το γεγονός πως το φετινό All Star Game του ΕΣΑΚΕ θα διεξαχθεί στη Θεσσαλία: «Είναι επιτυχία τόσο της Περιφέρειας, αλλά και του δικού μας Ευθύμη Ρεντζιά. Είναι πρωτόγνωρο, πάντως, που σπάει σε όλες τις πόλεις το event. Ειδικά στα Τρίκαλα έχουμε δείξει ως πόλη ότι στηρίζουμε τέτοιου είδους ενέργειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα