Κουργιαννίδης: «Το κάτι παραπάνω»

Από τις στάχτες του αναγεννήθηκε ο Ηρακλής, που βρέθηκε ένα βήμα από τη διάλυση, πλέον όμως φιγουράρει πρώτος στην Α’ ΕΚΑΣΘ!

Το γυναικείο τμήμα του Ηρακλή ξεκίνησε το καλοκαίρι να χτίζεται από το «μηδέν», χάρη στο μεράκι του προπονητή Λευτέρη Κουργιαννίδη, του συνεργάτη του Βασίλη Μασλαρινού και τις προσπάθειες των Τάκη Τουμανίδη και Λίνας Τραμουντάνη. Πλέον,

δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι Θεσσαλονικείς απολαμβάνουν την κορυφή της κατάταξης, έχοντας θέσει τις βάσεις για την άνοδο. Ο προπονητής τους «Γηραιού» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την έως τώρα πορεία της ομάδας του, αλλά και τους στόχους της. Aναλυτικά τα όσα είπε ο Λευτέρης Κουργιαννίδης…

Για την έως τώρα πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ Γυναικών: «Αρχικά δεν βάλαμε μακροπρόθεσμους στόχους, γιατί η ομάδα χτίστηκε από το «μηδέν». Στην πορεία ήρθε το Κύπελλο ΕΚΑΣΘ που κατακτήσαμε. Αφού παίξαμε σχεδόν με όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα, είδαμε ότι ο Ηρακλής μπορεί κι ότι έχει τα φόντα να κάνει το κάτι παραπάνω. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο αυτοσκοπός μας. Διαθέτουμε πολύ καλές μονάδες κι ένα δεμένο σύνολο, καθώς τα κορίτσια είναι φίλες μεταξύ τους κι έχουν μόνο καλοπροαίρετο συναγωνισμό».

Για το βάρος της φανέλας του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι ιστορικό όνομα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Είναι τιμή μου να δουλεύω σε μια τέτοια ομάδα και να έχω τη συμπαράσταση πολλών ανθρώπων. Από εκεί και μέρα, μόνο το όνομα της ομάδας σού βάζει υψηλούς στόχους, όμως μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο όταν υπάρχει καλό σύνολο. Το καλοκαίρι ήταν μια δύσκολη περίοδο για το γυναικείο και το ανδρικό τμήμα. Εμείς, από την πλευρά του γυναικείου, προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για να δώσουμε χαρά στο κόσμο μας. Νομίζω ότι εν μέρει έχουμε ικανοποιήσει τον κόσμο μας, κερδίζοντας το Κύπελλο ΕΚΑΣΘ».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Μακροπρόθεσμα δεν μπορούν να μπουν στόχοι, γιατί όλα εξαρτώνται από το οικονομικό κομμάτι. Όλοι βλέπουμε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Για φέτος θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την άνοδο και μετά, με βάση τις οικονομικές δυνατότητες, να δούμε τι προσθήκες μπορούν να γίνουν. Αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα θα πάρουμε κάποιες έμπειρες παίκτριες, που θα γνωρίζουν την κατηγορία. Όλοι θέλουμε κάποια στιγμή ο Ηρακλής να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα