Τσιρίλο: «Λίγη τύχη παραπάνω και ο ΠΑΟΚ θα σήκωνε κούπα»!

Λίγη τύχη παραπάνω έλειψε στον ΠΑΟΚ για να σηκώσει ένα τρόπαιο τη φετινή σεζόν σύμφωνα με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος μπορεί να παραδέχθηκε πως η φυγή Κοντρέρας και Βιεϊρίνια βοήθησαν την ομάδα να βγάλει τη χρονιά, τόνισε ωστόσο πως την αποδυνάμωσαν αγωνιστικά.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Η ομάδα έδωσε ό, τι καλύτερο μπορούσε, εκτός της έλλειψης χαράς στα play offs. Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις, αλλά θεωρώ ότι ήταν μια καλή χρονιά», τόνισε

αρχικά ο Ιταλός αμυντικός του «Δικέφαλου» στο «Αθλητικό Μετρόπολις», συμπληρώνοντας για τις φετινές κακές στιγμές της ομάδας:

«Δεν ξέρω γιατί δεν περάσαμε τον Ατρόμητο στο Κύπελλο και δεν τα πήγαμε τόσο καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αντίθετα στην Ευρώπη είχαμε μια φανταστική χρονιά. Πάντως δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη και δεν πήραμε στα play offs τη θέση που θέλαμε».

Για τις αποχωρήσεις των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια κι αν επηρεάστηκε η ομάδα από αυτό, υπογράμμισε: «Και οι δύο έφυγαν για το καλό του ΠΑΟΚ. Μας βοήθησε η φυγή τους για να βγάλουμε τη χρονιά. Πάντως αγωνιστικά επηρεάστηκε η ομάδα από τις αποχωρήσεις τους».

Για την έλλειψη… τίτλου, τόνισε: «Δεν είναι κάτι όμορφο... Φέτος φθάσαμε κοντά, αλλά δεν το καταφέραμε. Αυτό που έλειψε ήταν η λίγη τύχη παραπάνω. Είδατε τι έγινε στον αγώνα με τον Ατρόμητο και δεν καταφέραμε να πάμε ένα σκαλί πιο πάνω».

Σχετικά με το μέλλον του, ο Τσιρίλο κατέληξε: «Αισθάνομαι καλά, αλλά δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Είναι πολύ νωρίς ακόμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα