Τσίπα… αγνοείται!

Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος, έχει αποκτήσει μια σεβαστή διαφορά από τον αιώνιο αντίπαλο, αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο και γενικά, ως ομάδα βγάζει υγεία.

Όπως και να το δει κανείς. Με τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Όλη αυτή η ιστορία έχει τρομοκρατήσει την… απέναντι πλευρά, που περίμενε να κάνει φιέστα από τον Αύγουστο.

Τελικά, η δουλειά και η ποδοσφαιρική λογική ανταμείβονται. Με αποτέλεσμα να… χαθεί η μπάλα στον Ολυμπιακό.

Είναι προφανές πλέον ότι δεν ξέρουν ούτε πώς να αντιδράσουν.

Φωνές χωρίς ουσία, διαμαρτυρίες που φέρνουν γέλιο και προσωπικές επιθέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα στο οποίο-υποτίθεται-ότι πραγματικά αναφέρονται οι «ερυθρόλευκοι».

Να μπούμε στη διαδικασία συζήτησης, είναι μάλλον περιττό. Επειδή με αυτό τον τρόπο είναι σα να λέμε ότι υπάρχει θέμα συζήτησης για την διαιτησία φέτος.

Στο μυαλό κάποιων, ίσως και να υπάρχει. Άλλωστε, όταν πριν μερικές εβδομάδες αυτοχαρακτηριζόσουν Μπαρτσελόνα, πρέπει να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Πρέπει να πείσεις ότι δεν φταις εσύ για την «γύμνια» σου, αλλά οι… άλλοι οι κακοί.

Το μόνο που πραγματικά ξεπερνά κάθε όριο, είναι η φράση που χρησιμοποιείται στην έναρξη της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού.

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σχολιάσει την τοποθέτηση του κ. Καλόπουλου στους πίνακες των διαιτητών όπως, σεβόμενη τους κανονισμούς, δεν σχολίασε και την αδικαιολόγητη απουσία του, για ένα ολόκληρο δεκάμηνο, από αυτούς».

Απ’ τη στιγμή που ακόμη δεν έχουν καταλάβει στον Ολυμπιακό τι έκανε ο Καλόπουλος και ήταν εκτός πινάκων, πάμε πάσο. Συγχαρητήρια για το ήθος, την προσπάθειά τους να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο.

Είναι ξεκάθαρο πως το προσωπείου του καλού και η διάθεση να δείξεις ότι βοηθάς το άθλημα πηγαίνουν περίπατο μπροστά στο φόβο ότι θα χάσεις κάτι που λανθασμένα θεωρείς δικό του.

Προχωράμε παρακάτω λοιπόν. Ο αποπροσανατολισμός από τον πραγματικό στόχο, δεν οδηγεί πουθενά. Δόξα τω θεώ, οι «πράσινοι» μέχρι τώρα έχουν δείξει πως λειτουργούν ως ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον τρόπο που πρέπει για να αφήσουν τους άλλους να τρώνε την σκόνη τους.

Μην μπουν λοιπόν στην διαδικασία να… τσιμπήσουν το τυράκι. Επειδή στο χορτάρι, αρέσει δεν αρέσει σε πολλούς, αντίπαλο δεν έχουν. Απλά καμιά φορά είναι να απορείς. Εντάξει, ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και πάει λέγοντας.

Όμως, ορισμένα θέματα έχουν να κάνουν με την τσίπα που έχεις πάνω σου. Και απ’ ότι φαίνεται, κάποιοι την αγνοούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα