Τσέλλιος: «Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν με τον Κάστορα»

Ο Νίκος Τσέλλιος φάνηκε αισιόδοξος για το κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι της Καστοριάς με τον Κάστορα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στην Δ’ Εθνική.

« Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες γιατί είναι δυο ομάδες της πόλης. Από την άλλη, αν το κερδίσεις παίρνεις τρεις πόντους και τίποτα περισσότερο. Όμως έχει πολλές ιδιαιτερότητες και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τέτοιο τρόπο και εκτός των άλλων ο Κάστορας είναι καλή ομάδα με ταλέντο και εμπειρίες

και νομίζω ότι πρέπει να υπερβάλλουμε για να φτάσουμε στη νίκη», τόνισε ο τεχνικός των «γουναράδων».

Η ομάδα της Καστοριάς θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Νίκη Αγκαθιάς και να επανέλθει στις νίκες. Επομένως είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας ο αγώνας με τον Κάστορα να κερδίσει όχι μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά και να αποκτήσει καλή ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Τσέλλιος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς στην διάθεση του τέθηκε ο Διονύσης Λίτσκας, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο γόνατο, και έτσι θα δώσει κανονικά το παρών στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα