Τρίτη φυλάκιση για τους πυροβολισμούς στην Οκλαχόμα Σίτι

Μετά από έναν 19χρονο και έναν 17χρονο, οι αρχές της Οκλαχόμα Σίτι συνέλαβαν και 16χρονο παιδί, τον οποίο κατηγορούν για εμπλοκή στους πυροβολισμούς εκτός του κλειστού των Θάντερ.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα (21/05) σημειώθηκαν πυροβολισμοί έξω από το κλειστό της Οκλαχόμα Σίτι, ύστερα από το τέλος του πέμπτου αγώνα των «βροντών» με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Συγκεκριμένα μία ομάδα ανδρών είχε επιτεθεί σε μία ομάδα γυναικών, ενώ όλοι οι πρωταγωνιστές ήταν από 13 μέχρι

22 ετών, σύμφωνα με τους χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι αποχωρούσαν από το «Chesapeake Energy Arena».

Στην περίπτωση του 16χρονου υπήρξε ομολογία για εμπλοκή του στους πυροβολισμούς. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τον 17χρονο και τον 19χρονο. Ο πρώτος, πάντως, κρατείται ακόμα, ενώ ο δεύτερος αποφυλακίστηκε καταβάλλοντας τη σχετική οικονομική εγγύηση. Σε όλους, πάντως, θα προσαφθούν κατηγορίες και θα ακολουθήσει δικαστήριο.

Γνωστοποιήθηκε επίσης, πως τρεις από τους οκτώ τραυματίες ήταν απλά περαστικοί. Υπενθυμίζουμε πως ο ένας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Πάντως ο καυγάς δεν σχετιζόταν με το ίδιο το ματς, στο οποίο οι Θάντερ απέκλεισαν τους Λέικερς, αλλά σε θέματα αγοριών-κοριτσιών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση των αρχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα