Ανάπτυξη, δημιουργία και τελείωμα των φάσεων θέλει ο Σάντος

Αν η χθεσινή (23/5) μέρα, πρώτη, ουσιαστικά, της προετοιμασίας της Εθνικής στο Κίτσμπουελ περιελάμβανε κάτι παραπάνω από τρεις ώρες προπόνησης, λογικά το ίδιο τουλάχιστον θα συμβεί και σήμερα (24/5), αρχής γενομένης από την πρωινή, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 (11:30 ώρα Ελλάδας)...

Ασκήσεις τακτικής, κυρίως για τους επιθετικούς, περιελάμβανε το χθεσινό (23/5) πρόγραμμα προπονήσεων της Εθνικής ομάδας στο Κίτσμπουελ, όπου βρίσκεται από την Τρίτη (22/5) το απόγευμα.

Ο Φερνάντο Σάντος έδειξε να είναι ιδιαίτερα απαιτητικός σε ό,τι αφορά στο γκολ,

κάτι το οποίο τόνισε και στην ομιλία του προς τους παίκτες, στο ξενοδοχείο. Ο Πορτογάλος αναμένεται τις επόμενες μέρες να δώσει την ίδια βαρύτητα στο τελείωμα των φάσεων, καθώς φαίνεται ότι σε αυτό τον τομέα χρειάζεται βελτίωση η Εθνική.

Άπαντες, ωστόσο, στο «στρατόπεδο» της «γαλανόλευκης» είναι αισιόδοξοι, καθώς η όρεξη και το πάθος, παρά το γεγονός ότι αρκετοί έχουν αρκετά παιχνίδια φέτος στις πλάτες τους, είναι εμφανή στοιχεία στους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα αυτά, από μόνα τους, δεν είναι ικανά για να οδηγήσουν την Εθνική στην πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ρίχνει το βάρος στις ασκήσεις τακτικής και όχι στη φυσική κατάσταση ή στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία βρίσκεται, όπως αναφέρουν τα περισσότερα διεθνή Μέσα, σε εξαιρετικά επίπεδα.

Το σημερινό (24/5) πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 (ώρα Ελλάδας) και η δεύτερη στις 17:30 (18:30 ώρα Ελλάδας) στο ίδιο προπονητικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από το ξενοδοχείο της Εθνικής.

Εκεί υπάρχουν, όπως σας ενημερώσαμε, δύο γήπεδα, τα οποία στήνονται με ρυθμούς... πολυβόλου από τον συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος, Ρικάρντο Σάντος, έτσι ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος...

Keywords
Τυχαία Θέματα