«Τρίποντο» ανθρωπιάς στα Χανιά

Αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διεξαχθεί αύριο (05/11), στα Χανιά, μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων εργασιακού Χανίων και Ρεθύμνου.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις προσφορές όσων παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα δοθούν για τις ανάγκες του συσσιτίου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας Αποκορώνου. «Ο χαρακτήρας του αγώνα είναι καθαρά φιλανθρωπικός, αφού στοχεύει στη στήριξη μερίδας του κοινωνικού ιστού, που αντιμετωπίζει

προβλήματα διαβίωσης», εξήγησε ο εκπρόσωπος της πρωταθλήτριας ομάδας εργασιακού Χανίων, Μανώλης Γλεντουσάκης.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού, Δημήτρης Λειψάκης τόνισε: «Δυστυχώς οι ανάγκες της κοινωνίας μας σε συνδυασμό με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα υποχρεώνουν το Δήμο Χανίων, με επικεφαλής την Εκκλησία, να συνδράμει στο θέμα των συσσιτίων».

Με ικανοποίηση αντιμετώπισε την πρωτοβουλία η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας Αποκορώνου, όπως παραδέχθηκε ο αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Λιονάκης: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας Αποκορώνου και ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δαμασκηνός επικροτούν την πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων και των ανθρώπων που αποτελούν τις ομάδες Χανίων και Ρεθύμνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα