Τριπλό ενδιαφέρον για τον Κέβιν Γιούκιλις

Τρεις ομάδες ενδιαφέρονται για τον Κέβιν Γιούκιλις των Μπόστον Ρεντ Σοξ και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Οι Κλίβελαντ Ίντιανς, Πίτσμπουργκ Πάιρετς και Σικάγο Ουάιτ Σοξ προτίθενται να καταθέσουν προτάσεις, ώστε να αποκτήσουν τον Γιούκιλις. Θυμίζουμε πως ο εγγονός πολιτογραφημένου Έλληνα ανταλλάσσεται από τις «κόκκινες κάλτσες», όπως έχει ξεκαθαριστεί τις τελευταίες εβδομάδες. Εν τω μεταξύ, ο second baseman, Dustin Pedroia, τραυματίστηκε… πάλι δημιουργώντας νέα

προβλήματα στον σύλλογο της Βοστόνης.

Προς ανταλλαγή και ο Wandy Rodriguez

Από την πλευρά τους, οι Χιούστον Άστρος παραχωρούν με τον Wandy Rodriguez με τον ίδιο τρόπο. Στην προκειμένη οι Νιου Γιορκ Γιάνκις, Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς και Τορόντο Μπλου Τζέις έχουν δείξει ενδιαφέρον. Σημειώνουμε πως ο 33χρονος pitcher έχει ακόμα 26 εκατομμύρια δολάρια και δύο χρόνια συμβόλαιο.

Εκτός ο Mark Teixeira

Χωρίς τον Mark Teixeira παρατάχθηκαν στο σημερινό τους αγώνα οι Νιου Γιορκ Γιάνκις. Χτυπήθηκε από βολή του Jason Heyward, αλλά ο τραυματισμός του δεν θεωρείται σοβαρός. Έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.

«Νυστέρι» για τον Brandon Beachy

Δεν απέφυγε την εγχείρηση στον δεξιό αγκώνα ο Brandon Beachy. Αυτή θα γίνει την Πέμπτη (21/06) και ο 25χρονος pitcher των Ατλάντα Μπρέιβς θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν. Για την ώρα ο Jair Jurjjens καλύπτει το κενό στο βασικό ρόστερ.

Ορόσημο για τον Ichiro Suzuki

Ξεπέρασε τα 2,500 hits ο Ichiro Suzuki με τα τέσσερα που σημείωσε στον αγώνα των Σιάτλ Μάρινερς με τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Πλέον έχει 2,503 στην καριέρα του!

Αυστηρό rotation στους Ρόκις

Οι Κολοράντο Ρόκις θα προχωρήσουν με τετραμελές rotation τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο οι Alex White, Jeff Francis, Christian Friedrich και Josh Outman δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τις 75 ρίψεις ανά αγώνα. Προφανώς θα αυξηθούν οι αρμοδιότητες του bullpen της ομάδας. Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο shortstop Troy Tulowitzki θα εγχειριστεί την Πέμπτη (21/06). Δεν καθορίστηκε συγκεκριμένο διάστημα αποθεραπείας.

Προς 15ήμερο κατάλογο ο Bartolo Colon

Απομένει απλά η σχετική ανακοίνωση, ώστε οι Όκλαντ Αθλέτικς να προσθέσουν τον Bartolo Colon στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Τη θέση του θα πάρει ο reliever pitcher, Jordan Norberto, ο οποίος ξεπερνά τραυματισμό στον ώμο και θα επανέλθει στο βασικό ρόστερ.

Εκτός ο Jose Valverde

Στο περιθώριο θα μείνει τις επόμενες ημέρες ο closer pitcher των Ντιτρόιτ Τάιγκερς, Jose Valverde. Αφορμή της ολιγοήμερης απουσίας του είναι ένας τραυματισμός στον δεξιό καρπό. Πιθανότατα ο Joaquin Benoit θα αναλάβει προσωρινά τις αρμοδιότητές του.

Καθησυχάζει ο ιδιοκτήτης των Μαϊάμι Μάρλινς

Μία σεζόν με υψηλούς στόχους δεν ξεκίνησε με το καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Μαϊάμι Μάρλινς. Ωστόσο ο Jeffrey Loria, ιδιοκτήτης του συλλόγου, δεν ανησυχεί: «Πρέπει να ηρεμήσουν οι οπαδοί μας. Όλα θα πάνε καλά. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια και θα προσφέρουμε χαρά σε όλους».

Detwiler αντί Wang

Ο

Keywords
Τυχαία Θέματα