Με ένα run του Μάικ Μουστάκα οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς

Ο Μάικ Μουστάκας πέτυχε το νικητήριο run στο πέμπτο inning και οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς επικράτησαν των Χιούστον Άστρος με 2-1.

Έτσι έγινε το 2-0 στην τριπλή εκτός έδρας σειρά. Ο ελληνικής καταγωγής third baseman σκόραρε έπειτα από hit του Brayan Pena σε βάρος του Jordan Lyles. Ακολούθησε το 2-0, πριν μειώσουν τα «άστρα» σε 2-1. Ο Bruce Chen (6-6) χρεώθηκε

τη νίκη, ενώ ο Jonathan Broxton συμπλήρωσε 18 saves σαν τέταρτος reliever.

Ο Τζορτζ Κοτταράς δέχθηκε strikeout σαν pinch-hitter, αλλά οι Μιλγουόκι Μπρούερς κέρδισαν με 8-3 τους Τορόντο Μπλου Τζέις. O Yovani Gallardo (6-5) έφτασε στο έβδομο inning και ευνοήθηκε από τα home runs των Corey Hart, Martin Maldonaldo και Carlos Gomez. Ακολούθησε άλλο ένα από τον Ryan Braun, ενώ ο Edwin Encarnacion είχε ανοίξει το σκορ για τον καναδικό σύλλογο με ένα δικό του αντίστοιχο χτύπημα.

Ο Jason Heyward πέτυχε δύο από τα… εννέα home runs στο 10-5 των Ατλάντα Μπρέιβς επί των Νιου Γιορκ Γιάνκις. Οι Freddie Freeman, Martin Prado και David Ross είχαν από ένα αντίστοιχο χτύπημα εναντίον του Phil Hughes (7-6). Από την άλλη, οι Alex Rodriguez, Robinson Cano, Derek Jeter και Eric Chavez «έγραψαν» εναντίον του Tommy Hanson (8-4), ο οποίος χρεώθηκε τη νίκη.

Σχεδόν όλοι πέτυχαν τουλάχιστον ένα hit, αλλά οι Αριζόνα Ντάιμοντμπακς επικράτησαν με 14-10 των Σιάτλ Μάρινερς. Άλλωστε πέτυχαν… έξι home runs, εκ των οποίων τα πέντε ήταν σε βάρος του Jason Vargas (7-7). O Ryan Roberts είχε inside-the-park home run, o Justin Upton τριπλό και ο Miguel Montero διπλό. Ακόμα ο Aaron Hill «έγραψε» για τρίτο διαδοχικό ματς, ενώ οι Jason Kubel και John McDonald σημείωσαν αντίστοιχα χτυπήματα. Έτσι ο Trevor Cahill (6-5) χρεώθηκε τη νίκη, αν και οι Kyle Seager και Franklin Guttierez πέτυχαν home runs για τους Μάρινερς.

Σε εξέλιξη είναι τα Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Τέξας Ρέιντζερς, Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Τάμπα Μπέι Ρέις, Κλίβελαντ Ίντιανς-Σινσινάτι Ρεντς, Φιλαδέλφεια Φίλις-Κολοράντο Ρόκις, Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Μινεσότα Τουίνς, Ντιτρόιτ Λάιονς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, Νιου Γιορκ Μετς-Μπάλτιμορ Όριολς και Μπόστον Ρεντ Σοξ-Μαϊάμι Μάρλινς. Στις τρεις τα ξημερώματα θα αρχίσει το Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Σικάγο Καμπς, ενώ το σημερινό πρόγραμμα του MLB ολοκληρώνεται με τα Όκλαντ Αθλέτικς-Λος Άντζελες Ντότζερς και Λος Άντζελες Έιντζελς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, τα οποία θα ξεκινήσουν στις πέντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα