Τρία hits o Soriano και νίκη για τους Καμπς

01:07 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Σικάγο Καμπς άνοιξαν τριπλή σειρά αγώνων με νίκη 5-4 σε βάρος των Λος Άντζελες Ντότζερς.

Ο Alfonso Soriano είχε 3/3 hits και δύο RBIs για τους Καμπς, ενώ αποτέλεσε τον «κρίκο» του 2-0 στο πρώτο inning. Επίσης ο Joe Mather σημείωσε το πρώτο του φετινό home run στο έκτο inning, με το οποίο διαμόρφωσε το 4-1. Έτσι ο Paul Malholm (3-2) πήρε τη νίκη, αν και το bullpen του επέτρεψε τη μείωση

του σκορ σε 4-2 και 5-4. Εν τέλει ο Rafael Dolis έκανε το δεύτερό του φετινό save, αφού πήρε τη θέση του Carlos Marmol. Από την άλλη, ο Jerry Hairston Jr. «έγραψε» home run.

Στις δύο τα ξημερώματα θα αρχίσουν τα Κλίβελαντ Ίντιανς-Τέξας Ρέιντζερς, Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Σινσινάτι Ρεντς, Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Φιλαδέλφεια Φίλις, Μπόστον Ρεντ Σοξ-Μπάλτιμορ Όριολς, Νιου Γιορκ Μετς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς και Τάμπα Μπέι Ρέις-Όκλαντ Αθλέτικς. Στις τρεις τα Χιούστον Άστρος-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Νιου Γιορκ Γιάνκις και Κολοράντο Ρόκις-Ατλάντα Μπρέιβς. Τέλος, στις πέντε τα Λος Άντζελες Έιντζελς-Τορόντο Μπλου Τζέις, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Μαϊάμι Μάρλινς, Σιάτλ Μάρινερς-Μινεσότα Τουίνς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Μιλγουόκι Μπρούερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα