Πάλι έξω οι Radulov και Kostitsyn για τους Πρέντατορς

00:37 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο προπονητής των Νάσβιλ Πρέντατορς, Barry Trotz, κρατά δύο βασικούς τους επιθετικούς εκτός αποστολής και άλλα νέα από τον χώρο του χόκεϊ επί πάγου.

Οι «πρεντς» μείωσαν τη σειρά με τους Φίνιξ Κογιότες χωρίς τους τιμωρημένους, Alexander Radulov και Andrei Kostitsyn, οι οποίοι είχαν παραβιάσει τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου. Αν και

η ποινή ήταν μία αγωνιστική, ο Trotz απέκλεισε αμφότερους από τον αποψινό (02:30: ξημερώματα Σαββάτου 05/05) αγώνα, ώστε να διατηρήσει το δυναμικό, που πήρε νίκη στην προημιτελική σειρά των playoffs.

Ανασυγκρότηση στους Φλάιερς

Αν και ήταν το φαβορί, οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς είναι πίσω με 2-1 στη σειρά με τους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς. Στην ομάδα υπάρχει διάθεση ανατροπής των δεδομένων, αφού εξετάσουν τις αλλαγές των «διαβόλων» στην postseason, σύμφωνα με δηλώσεις των έμπειρων παικτών. Αμφίβολος για το τέταρτο ματς (02:30: ξημερώματα Δευτέρας 07/05) είναι ο rookie, Sean Couturier.

Ντεμπούτο παγκόσμιου πρωταθλήματος

Νίκη με 7-2 πέτυχαν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε βάρος της Γαλλίας στο εναρκτήριο παιχνίδι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Ελσίνκι και της Στοκχόλμης. Δύο γκολ για τους Αμερικανούς είχε ο Justin Faulk. O Καναδάς κέρδισε με 3-2 τη Σλοβακία, η Γερμανία με 3-0 την Ιταλία και η Τσεχία με 2-0 τη Δανία. Συνολικά 16 εθνικές μετέχουν στην πρώτη κατηγορία της IIHF.

Αυστρία και Σλοβενία πήραν την άνοδο από το πρωτάθλημα της Division I και θα πάρουν μέρος στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αναφορικά με την Ελλάδα, η χώρα μας μετείχε στο Division III, στην οποία τερμάτισε πέμπτη σε γκρουπ έξι ομάδων.

Προετοιμασία για καυτό... Σαββατόβραδο

Το Σάββατο (20:30, 05/05) οι Ουάσινγκτον Κάπιτολς υποδέχονται τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς, με τους δεύτερους να έχουν το προβάδισμα με 2-1 νίκες. Μετά την τριπλή παράταση του τρίτου ματς, οι Νεοϋορκέζοι παρουσιάζονται ευχαριστημένοι, αλλά κουρασμένοι. Από την άλλη, οι παίκτες των «πρωτευουσιάνων» δηλώνουν αποφασισμένοι, ώστε να φέρουν τη σειρά πάλι στα μέτρα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα