Τρεις στην κορυφή της Νότιας Αμερικής

Η Βενεζουέλα κέρδισε με 1-0 την Βολιβία και έφθασε στην κορυφή του προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ, μαζί με Ουρουγουάη και Αργεντινή.

Ο πανύψηλος αμυντικός, Οσουάλντο Βισκαρόντο, σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 26ο λεπτό. Το συγκεκριμένο τέρμα προήλθε από εκτέλεση κόρνερ του Χούλιο Αλβάρεζ Μοσκουέρα, η οποία έφθασε στο κεφάλι του Βισκαρόντο και στην συνέχεια στα αντίπαλα δίχτυα.

Η

Βενεζουέλα θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ, αφού είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά τελικά αρκέστηκε στο 1-0.

Βενεζουέλα: Βέγκα, Βισκαρόντο, Αμορεμπιέτα, Ροζάλες, Σίσερο, Αράνγκο, Γκονζάλεζ (63' Φρ. Φλέτσερ), Ρινγκόν, Μοσκουέρα (72' Λουτσένα), Μαλντονάντο (78' Ρ. Φλέτσερ), Ροντόν.
Βολιβία: Αρίας, Ράλντες, Βάργκας, Ριβέρο, Γκουτιέρεζ, Τσάβεζ, Ρόμπλες, Καρντόζο (78' Ανταβέριζ), Σεγκόβια (59' Κάμπος), Εσκομπάρ (59' Άρτσε), Μορένο.

Με αυτό το ματς ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου της Λατινικής Αμερικής. Τρεις εθνικές βρέθηκαν στην κορυφή, αλλά η Ουρουγουάη έχει έναν αγώνα λιγότερο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγώνες): Ουρουγουάη 7 (3 αγ.), Αργεντινή 7, Βενεζουέλα 7, Εκουαδόρ 6 (3 αγ.), Χιλή 6, Κολομβία 4 (3 αγ.), Παραγουάη 4, Περού 3 (3 αγ.), Βολιβία 1.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα