Τραυματίστηκε… πανηγυρίζοντας ο Aubrey Huff

Πρωτότυπο… τραυματισμό υπέστη ο Aubrey Huff των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

«Πλήρωσε» o Huff το τέλειο παιχνίδι του Matt Cain. Συγκεκριμένα έτρεξε να προσφέρει συγχαρητήρια στον συμπαίκτη του και έπαθε «ζημιά» στο δεξί του γόνατο. Μοιραία προστέθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Τη θέση του στο βασικό ρόστερ πήρε ο Justin Christian.

Εξιτήριο για Josh

Hamilton

Μάλλον θα επανέλθει ο Josh Hamilton τη Δευτέρα, καθώς ξεπέρασε ίωση και αποχώρησε από το νοσοκομείο, στο οποίο είχε μεταφερθεί. Θυμίζουμε πως έμεινε εκτός λόγω έντονου στομαχόπονου.

Αλλαγές στους Αθλέτικς

Οι Όκλαντ Αθλέτικς προώθησαν τους Tyron Ross (δεξιόχειρας pitcher) και Eric Sogard (infielder). Αντίθετα ο δεξιόχειρας pitcher, Evan Scribner, και ο infielder, Adam Rosales, υποβιβάστηκαν.

Νέος τραυματισμός για τους Φίλις

Θα χάσει μερικά ματς ο catcher των Φιλαδέλφεια Φίλις, Carlos Ruiz, λόγω μυϊκού τραυματισμού. Μοιραία ο Brian Schneider θα πάρει θέση βασικού. Παράλληλα ο Erik Kratz προωθήθηκε στο βασικό ρόστερ, ενώ ο δεξιόχειρας reliever, B.J. Rosenberg, υποβιβάστηκε. Εν τω μεταξύ ο Antonio Bastardo είναι αμφίβολος για τα επόμενα παιχνίδια λόγω ενοχλήσεων στο μάτι.

Στον 15ήμερο κατάλογο ο Drew Hutchinson

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Drew Hutchinson στο αγκώνα. Μοιραία οι Τορόντο Μπλου Τζέις τοποθέτησαν τον 21χρονο pitcher στον σχετικό 15ήμερο κατάλογο. Ταυτόχρονα προωθήθηκε ο Robert Coello, ώστε να προστεθεί μία λύση στο bullpen.

Έξω και ο Josh Beckett

Οι Μπόστον Ρεντ Σοξ πρόσθεσαν τον Josh Beckett στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών με αφορμή υποτροπή στο πρόβλημα του δεξιού του ώμου. Την ίδια ώρα προωθήθηκε ο δεξιόχειρας reliever, Clayton Mortensen, ώστε να συμπληρωθεί το βασικό ρόστερ.

Προληπτικά έξω ο Alex Rodriguez

Δεν έχει τραυματιστεί, αλλά ο Alex Rodriguez πήρε ρεπό στο σημερινό ματς των Νιου Γιορκ Γιάνκις. Άλλωστε κρίθηκε απαραίτητη η ξεκούραση του χαρισματικού third baseman από το τεχνικό επιτελείο των Νεοϋορκέζων. Επίσης, ο Nick Swisher υπέστη τραυματισμό στους τετρακέφαλους κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα και θεωρείται αμφίβολος για τα επόμενα ματς.

Εκτός ο Joe Mauer

Δεν θα ενισχύσει τους Μινεσότα Τουίνς ο Joe Mauer. Συγκεκριμένα ο catcher προφυλάχθηκε, ώστε να ξεπεράσει μικροτραυματισμό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν pinch-hitter. Αντίθετα ο Justin Morneau επανήλθε στο βασικό σχήμα.

Ξεκούραση για Corey Hart

Ρεπό πήρε ο Corey Hart στο σημερινό ματς των Μιλγουόκι Μπρούερς. Τη θέση του στο βασικό σχήμα κατέλαβε ο Taylor Green, ενώ ο Hart έχει την ευκαιρία περαιτέρω ανάρρωσης αναφορικά με το εγχειρισμένο δεξί του γόνατο.

Πάλι εκτός ο Jason Bay

Νέο τραυματισμό υπέστη ο Jason Bay των Νιου Γιορκ Μετς. Η κακή του χρονιά συνδυάζεται πλέον με συμπτώματα διάσεισης, οπότε φυσιολογικά προστέθηκε για δεύτερη φορά στον σχετικό 7ήμερο κατάλογο μέσα στο 2012.

Στους Μπρέιβς ο Cole McCurry

Οι Μπάλτιμορ Όριολς

Keywords
Τυχαία Θέματα