Έξι σερί νίκες για τον A.J. Burnett των Πίτσμπουργκ Πάιρετς

Για πρώτη φορά από το… 1990, pitcher των Πίτσμπουργκ Πάιρετς πέτυχε έξι διαδοχικές νίκες, καθώς ο A.J. Burnett οδήγησε τους «πειρατές» στο 9-2 επί των Κλίβελαντ Ίντιανς.

Ο Burnett (7-2) παραχώρησε δύο runs σε 6.2 innings, ενώ οι Jared Hughes και Doug Slaten «έβγαλαν» τα τρία τελευταία κομμάτια της αναμέτρησης. Το παθητικό του pitcher περιείχε home runs των Asdrubal Cabrera και Casey Kotchman. Αυτά εκμηδενίστηκαν από τα δύο αντίστοιχα χτυπήματα του Pedro

Alvarez, ενώ ο Casey McGehee σημείωσε το νικητήριο home run σε βάρος του Ubaldo Jimenez (6-5) στο έκτο inning.

Έξι shutout innings είχε ο Doug Fister (1-3) επιστρέφοντας από τραυματισμό και καθόρισε σε σημαντικό βαθμό το 4-1 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς εναντίον των Κολοράντο Ρόκις. Ακόμα, ο Miguel Cabrera συμπλήρωσε 14 home runs ανοίγοντας το σκορ στο πρώτο inning.

Με διπλό home run του pinch-hitter, Jonny Gomes, στο έβδομο inning, οι Όκλαντ Αθλέτικς προηγήθηκαν και κέρδισαν 6-4 τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Οι «αθλητικοί» είχαν ανοίξει το σκορ με ατομικό home run του Seth Smith στο πρώτο inning, αλλά οι Πάντρες διαμόρφωσαν το υπέρ τους 4-3 στο πρώτο μισό του έβδομου. Άλλωστε ο Carlos Quentin είχε ισοφαρίσει σε 3-3 με διπλό home run στο έκτο κομμάτι της αναμέτρησης. Τη νίκη χρεώθηκε ο Sean Doolittle (1-0) σαν δεύτερος pitcher, ενώ ο Ryan Cook συμπλήρωσε τρία saves.

Σε εξέλιξη είναι τα Τέξας Ρέιντζερς-Χιούστον Άστρος, Σικάγο Καμπς-Μπόστον Ρεντ Σοξ, Ατλάντα Μπρέιβς-Μπάλτιμορ Όριολς, Νιου Γιορκ Μετς-Σινσινάτι Ρεντς και Τάμπα Μπέι Ρέις-Σινσινάτι Ρεντς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, ενώ το σημερινό πρόγραμμα περιέχει επίσης τα Λος Άντζελες Έιντζελς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Σιάτλ Μάρινερς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς και Λος Άντζελες Ντότζερς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, τα οποία αρχίζουν στις πέντε τα ξημερώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα