Τώρα, οι τελικοί της Α1 για τον Ολυμπιακό

Σήμερα το απόγευμα (15/05) είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά, από το απόγευμα της Δευτέρας (14/05) οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας κόπηκαν… μαχαίρι στις τάξεις των πρωταθλητών Ευρώπης. Άπαντες πλέον συγκεντρώνονται απόλυτα στη σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ήδη ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο άμεσος συνεργάτης του, Βαγγέλης Αγγέλου, έχουν πιάσει δουλειά, προχωρώντας στη λεπτομερή

ανάλυση του «αιώνιου» αντίπαλου.

Μπορεί οι δύο ομάδες να μην έχουν μυστικά, αφού έχουν παίξει ήδη τρεις φορές φέτος (δύο στο πρωτάθλημα και μία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας), αλλά το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού έχει να λύσει την πιο πρόσφατη αγωνιστική εικόνα του συγκροτήματος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Έχει αποδειχθεί πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και όπως συνέβη πριν από τη σειρά με τη Σιένα, αλλά και τους αγώνες του Final 4 με την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θέλει λεπτομερέστατη ανάλυση του αντίπαλου, για την αποτελεσματικότερη εξουδετέρωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα