Τώρα μετρούν οι πράξεις

19:51 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου γράφει για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ τόσο σε αγωνιστικό, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Τα ζητήματα της ΑΕΚ ομοιάζουν και καταλήγουν συνέχεια στον ίδιο παρονομαστή. Όπως συμβαίνει και στη διοίκηση, έτσι και στην ομάδα, το σπουδαίο στη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε είναι τα αποτελέσματα. Οι πράξεις που θα βγάλουν τον σύλλογο από το αδιέξοδο. Η ομάδα έκανε το χρέος

της και τώρα πρέπει να ακολουθήσουν οι μέτοχοι…

Έπειτα από καιρό η ΑΕΚ μας ανάγκασε να στρέψουμε τη προσοχή μας και στα αγωνιστικά. Εμφάνιση γεμάτη τσαμπουκά, με πείσμα και πάθος για τη νίκη, με τα μεγάλα όπλα αυτής της ομάδας στη θέση τους. Η Ενωση κυριάρχησε στο κέντρο, βρήκε ξανά τον Βάργκας του πρώτου τετραμήνου και είχε εύκολο έργο για να επιβάλει τον ρυθμό της επί του Πανιωνίου.

Αν υπήρχε σοβαρότητα και πιο ώριμες επιλογές στην επίθεση, η ΑΕΚ δεν θα κέρδιζε απλά με το αναιμικό 1-0. Είχε τις ευκαιρίες, είχε διάθεση, παίκτες σε καλή κατάσταση και μπορούσε να κάνει φάσεις. Και είναι σημαντικό να βρεθούν μεταξύ τους και να αποκτήσουν ξανά ψυχολογία, καθώς αυτοί είναι που έμειναν για να τραβήξουν το καράβι στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η επιστροφή στις νίκες εντός έδρας, είναι σημαντικό στοιχείο. Ειδικά μάλιστα, από τη στιγμή που ακολουθεί η κάθοδος στο «Καραϊσκάκης». Εκεί η ΑΕΚ θα χρειαστεί να βρίσκεται στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας για να σταθεί όρθια. Εχει την περυσινή τραυματική εμπειρία, δεν είμαι διόλου βέβαιος πως είναι ικανή να πάρει «εκδίκηση», αλλά βλέπω πως μπορεί να χτυπήσει επί ίσοις όροις το παιχνίδι.

Ως τότε πάντως, είναι σημαντικό να έχει ξεκαθαριστεί η στάση των μετόχων. Σας το έλεγα και πριν από λίγες ημέρες, πως αρχίζουν διάφορες κουβέντες που δεν είναι ξεκάθαρες. Ξάφνου δεν συζητούν να πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν, αλλά προτίθενται να βάλουν ένα σημαντικό ποσό, αναλογικό με τις οφειλές τους.

Οσο δεν ανακοινώνεται ο λογαριασμός, όσο διατηρείται μυστικοπάθεια και απλά γίνονται κουβέντες για να μπουν κάποια χρήματα στην ομάδα, δεν μπορεί να υπάρξει η τελική λύση που ζητείται απ’ όλους. Και ο χρόνος πιέζει, δίχως να υπάρχει πλέον δυνατότητα για να γίνουν παιχνιδάκια.

Keywords
Τυχαία Θέματα