Ασπρόπυργος-ΑΕ Ερμιονίδας 1-4

18:51 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Εύκολο απόγευμα για τους φιλοξενούμενους στον Ασπρόπυργο, με την τοπική ομάδα να πετυχαίνει πάντως το πρώτο της γκολ στη σεζόν.

Το γεγονός ότι η ΑΕ Ερμιονίδας κατάφερε να νικήσει 4-1 τον Ασπρόπυργο και μάλιστα μέσα στην έδρα του, δεν είναι και η μεγαλύτερη είδηση της αγωνιστικής στον 7ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Το γκολ, όμως, των γηπεδούχων αποτελεί είδηση αφού ήταν το πρώτο τους στη φετινή σεζόν μετά από 12 αναμετρήσεις και 69 τέρματα παθητικό!

Ο σκόρερ ήταν ο

Βράντζας στο 45’, όταν και μείωσε σε 2-1 μετά τα γκολ που είχαν σημειώσει οι Δερμιτζάκης στο 5’ και Μενίκου στο 23’ για την Ερμιονίδα. Το 3-1 ήρθε στο 56’ από τον Καρύδη ενώ το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 65’ από τον Κάνδια!

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Λουπάσης, Βράντζας, Φραγκόπουλος, Μαυρίδης Κ., Σημαιοφορίδης, Πεΐδης, Μουζάκας, Ζωγράφος, Σιδηρόπουλος (85’ Αντωνιάδης), Βασιλειάδης, Λακάι (65’ Καμενίδης)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Καταχανάκης, Σωπιάδης, Κωνσταντινίδης, Καρύδης, Κάνδιας,Αντωνόπουλος, Στάικος (73’ Στεργίου), Δημαράκης, Μενίκου, Δερμιτζάκης (20’λ.τρ. Kούσης), Τζώρτζης (54’ Μαναριώτης)

Keywords
Τυχαία Θέματα