Τόπο στα νιάτα από τη Νίκη Βόλου

18:43 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Αποφασισμένοι να αναδείξουν νέα ταλέντα είναι στη Νίκη Βόλου.

Τον τελευταίο καιρό, δοκιμάζονται παίκτες των φυτωρίων του συλλόγου από τον Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος θέλει να διαπιστώσει ποιοι μπορούν να στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα.

Οι απουσίες, ωστόσο, δεν έλειψαν από τους προπονήσεις και συγκεκριμένα αυτές των Πουλάκου, Αναστασίου και Πεχλιβανόπουλου, οι οποίοι δεν γυμνάζονται λόγω ενοχλήσεων.

Όπως επιβεβαίωσε και ο Ανδρέας Πάτσης με δηλώσεις του στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star

FM, το πλάνο περιλαμβάνει την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών.

«Προφανώς τα σχέδιά μας για τη Νίκη περιλαμβάνουν και τη Β’ ΠΑΕ. Αυτός είναι και ο σχεδιασμός, ν’ αναλάβουμε το σύνολο των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της ομάδας. Θα γίνει και μια συνάντηση με τον Ερασιτέχνη. Έχουμε τρία επίπεδα: την πρώτη ομάδα, τη Β’ ΠΑΕ και την ακαδημία ποδοσφαιριστών. Οι ακαδημίες πρέπει να περάσουν στην ΠΑΕ και γι’ αυτό πρέπει να συμφωνήσουμε με τον Ερασιτέχνη. Έχω κάνει συζητήσεις, για να βρούμε χώρους προπονήσεων.

Κι αυτό είναι σε εξέλιξη. Το θέμα είναι να πάρουμε στα χέρια μας τις ακαδημίες, προκειμένου να τις διαχειριστούμε σε μια μελλοντική επαγγελματική προοπτική. Στόχος μας είναι να μη χαθεί κανένα ταλέντο. Είναι προς το συμφέρον όλων να γίνει μια ακαδημία, για να χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα τα ταλέντα, άρα μιλάμε για άμεσο όφελος, και για να υπάρχει και ένα μελλοντικό έσοδο από ενδεχόμενες μεταγραφές τους», ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου των Θεσσαλών.

Keywords
Τυχαία Θέματα