Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων: «Δεχθήκαμε πόλεμο»

18:43 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων, στην οποία αναφέρει πως η ομάδα δέχθηκε βρώμικο πόλεμο από φίλους και αντιπάλους, τη χρονιά που πέρασε.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων μετά τη νίκη που σημείωσε στον αγώνα μπαράζ επί της Ελευθερούπολης, έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην Α΄ Αθηνών, και με αφορμή το συγκεκριμένο

γεγονός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούν τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη και τη βοήθειά του σε όλη τη χρονιά. Μια χρονιά δύσκολη, με τεράστια οικονομικά προβλήματα και με ένα βρώμικο πόλεμο από εχθρούς και φίλους. Ξέρουν αυτοί, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα, όπως λέει και η λαϊκή παροιμία. Δώσαμε τον αγώνα μας με όσες δυνάμεις είχαμε, καθαρό και τίμιο και με τη νίκη μας στον αγώνα μπαράζ, ελπίζουμε να δικαιωθεί η προσπάθειά μας. Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι από την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου που θα ανακοινωθεί δημόσια ο χρόνος και ο τόπος που θα γίνει. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του κέντρου «ROMANA», για τη βοήθειά του, όλα αυτά τα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα