Το ξεβράκωμα πάει σύννεφο!

16:23 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Κάποια πράγματα ξεπερνούν την ανθρώπινη λογική. Κι ας μας παρουσιάζονται ως φυσιολογικά, καθημερινά και πάει λέγοντας.

Αναφερόμαστε φυσικά στην ιστορία της άδειας για την Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Παναθηναϊκού. Όλως τυχαίως, η UEFA θυμήθηκε να στείλει κλιμάκιο στην Ελλάδα για να ελέγξει τον

φάκελο του «τριφυλλιού».

Απ’ το ίδιο το ρεπορτάζ, προκύπτει πως έχει πέσει… ρουφιανιά. Ως προς το μοναδικό πρόβλημα που υπήρξε στον φάκελο, το οποίο είναι η καθυστέρηση στις πληρωμές. Κατά τα άλλα ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε παράνομα.

Όσα έπρεπε να κάνουν οι «πράσινοι» για να πάρουν την άδεια, τα έκαναν. Το ποιος ενοχλείται και το ποιος θίγεται από την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού, το ξέρετε πολύ καλά. Άρα, μην την ψάχνουμε και πολύ τη δουλειά.

Συν τοις άλλοις, το περίεργο της όλης ιστορίας είναι πως η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει απ’ τη Δευτέρα. Κι όμως χρειάστηκε να φτάσει η Πέμπτη, για να μάθει ένας δημοσιογράφος στην Πολωνία (!!!) την όλη ιστορία.

Προφανώς και δεν φταίει ο δημοσιογράφος που μετέφερε την είδηση. Φταίει όμως ο άνθρωπος της ΕΠΟ που τον ενημέρωσε για να δημιουργηθεί κλίμα. Διότι η δημιουργία κλίματος από μόνη της δημιουργεί προβλήματα.

Πρώτα απ’ όλα στην υπόληψη του συλλόγου μια και δίνεται το δικαίωμα στον κάθε τυχάρπαστο να λέει τα δικά του, ενώ αυτές τις μέρες περιμένουμε τις υπογραφές του Φερέιρα. Ο Πορτογάλος θα μάθει το γεγονός αυτό και σαφώς θα το ψάξει.

Διότι αν ο Παναθηναϊκός δεν παίξει Ευρώπη, αυτόματα δεν θα μείνει στον σύλλογο. Ξεκάθαρα λοιπόν, η όλη διαδικασία είναι προσπάθεια για να κάνουν κακό στον Παναθηναϊκό. Συγχρόνως, ας ψαχτεί κι ο Πιλάβιος για τον ρουφιάνο της ΕΠΟ.

Διότι, πέρα από τον Παναθηναϊκό δημιουργείται θέμα και με την ΕΠΟ. Αν τιμωρηθούν οι «πράσινοι», αυτόματα θα τιμωρηθεί και η ΕΠΟ, καθώς η UEFA θα της αφαιρέσει το δικαίωμα να δίνει άδειες. Θα χαθεί η όποια αξιοπιστία της ομοσπονδίας (αυτή η ελάχιστη που μπορεί να είχε τέλος πάντων). Και αυτόματα, οι ίδιοι «παπαγάλοι» θα θέσουν θέμα ηγεσίας της ΕΠΟ. Αλήθεια ρε παιδιά, ποια ομάδα δεν θέλει να πάρει άδεια ο Παναθηναϊκός και συγχρόνως θα ήθελε να «φάει» τον Πιλάβιο; Έλα μου ντε…

Όλα αυτά καταδεικνύουν την προσπάθεια ενός ολόκληρου συστήματος που ξεκινά από συγκεκριμένη πλευρά. Μια προσπάθεια που δεν θα σταματήσει πουθενά. Είπαμε. Νόμος είναι το συμφέρον τους και όχι το καλό του ποδοσφαίρου. Το θέμα είναι όλο αυτό το… ξεβράκωμα να γίνει κατανοητό από τους πάντες. Και κυρίως από τους χειροκροτητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα