Την Τετάρτη (13/6) η φιέστα της Επισκοπής

15:52 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 10ο όμιλο και την άνοδο στη Football League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία της θα γιορτάσει την Τετάρτη (13/6) η Επισκοπή.

Η διοίκηση των πρωταθλητών έχει διοργανώσει μια μεγάλη φιέστα, στο πλαίσιο της οποίας θα γίνουν αγώνες των ακαδημιών, των παλαιμάχων, ενώ η ομάδα της Επισκοπής θα παίξει φιλικό αγώνα με τους επίλεκτους Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η μεγάλη στιγμή έφτασε, για να γιορτάσουμε την άνοδο της Επισκοπής,

και την επάνοδο του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα δίνουμε όλοι ραντεβού στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής, στην γιορτή ανόδου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και να αποθεώσουμε τους πρωταγωνιστές αυτή της ιστορικής επιτυχίας της ομάδας μας. Στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία θα δοθούν μετάλλια και κύπελλο για την ολοκλήρωση μιας πετυχημένης αγωνιστικής περιόδου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Πρόγραμμα γιορτής ανόδου:

17:00 Φιλικός Αγώνας Παλαιμάχων Επισκοπής - Παλαιμάχων Ρεθύμνου

18:00 Αγώνες επίδειξης των πράσινων ακαδημιών, Επισκοπής και Ρεθύμνου

19:00 Φιλικός αγώνας Επισκοπής – Επίλεκτοι Ρεθύμνου

20:30 Απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στον ΑΟ Επισκοπής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο 10ο όμιλο της Δ’ εθνικής από τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα