Το τριπλούν έκλεψε την παράσταση (photos)

Τριπλή θα είναι η ελληνική εκπροσώπηση στο τριπλούν γυναικών, τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όσο και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί στο Ελσίνκι.

Αθανασία Πέρρα, Βούλα Παπαχρήστου και Νίκη Πανέττα θα κρατήσουν... ψηλά την ελληνική σημαία και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για τη διεκδίκηση της καλύτερης δυνατής διάκρισης.

Η

Πέρα με 14.51 στο δεύτερο άλμα στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, ξεπέρασε κατά ένα εκατοστό το όριο για να κάνει 14.71 και να καταρρίψει το ατομικό της ρεκόρ που ήταν 14.62 από τους Μεσογειακούς της Πεσκάρα το 2009. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη, 4η στην Ελλάδα αλλά όλων των εποχών και 5η στον κόσμο για φέτος.

Η Βούλα Παπαχρήστου έκανε φετινό ατομικό ρεκόρ με 14.58 που αποτελεί την 7η καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και 6η στην Ευρώπη ενώ η Νίκη Παννέτα έκανε 14.50.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο την έχει η Κολομβιανή Κατρίν Ιμπαργκουέν με 14.95 μέτρα, ενώ πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια παραμένει η Πηγή Δεβετζή με το... απλησίαστο 15.32 από το 2004.

Keywords
Τυχαία Θέματα