ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Δάγλας: "Κάναμε καταπληκτική εμφάνιση"

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Εθνική μας ομάδας Γυναικών κόντρα στην Φινλανδία, έμεινε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αλεκος Δάγλας.

Αμέσως μετά την λήξη του πρώτης μάχης της Εθνικής μας απέναντι στην Φινλανδία (72-49) για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ του 2013, ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Αλεκος Δαγλας δήλωσε:
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Κάναμε

καταπληκτική εμφάνιση, εάν εξαιρέσουμε ένα διάστημα όπου ο αντίπαλός μας έπαιξε ζώνη και δεν μας βγήκαν κάποια σουτ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Φινλανδία είναι πολύ καλή ομάδα. Τα κορίτσια ήταν πολύ προσηλωμένα στην άμυνα και συγκεντρωμένα στο παιχνίδι. Δεν σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη. Πλέον πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι και στο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

Από την πλευρά της η πρώτη σκόρερ της Εθνικής, Ζωή Δημητράκου τόνισε: "Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας. Έχουμε κάποιες απουσίες και προσπαθήσαμε και καλύψαμε τα κενά με τον καλύτερο τρόπο. Παίξαμε πολύ με το μυαλό μας σήμερα και αποδώσαμε πολύ καλά στην άμυνα. Θέλαμε τη νίκη στο ξεκίνημα αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε και να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με την Λετονία".

Keywords
Τυχαία Θέματα