Το τελευταίο του «χαρτί» ο ΠΑΟ, τη νίκη και ο ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο στις 7 μ.μ. τον ΠΑΟΚ, στην ύστατη προσπάθειά του για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Το τελευταίο της «χαρτί» θα παίξει αύριο η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά της να παραμείνει

στην κατηγορία. Ωστόσο, περισσότερο θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα της ΕΑΠ. Έτσι, μπορεί αύριο στις 7 μ.μ. στο Μετς, οι «πράσινοι» να «παλεύουν» για τη νίκη απέναντι στο «δικέφαλο» του Βορρά, ωστόσο το μυαλό τους θα βρίσκεται στην Πάτρα και στον αγώνα της τοπικής ΕΑΠ με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα, ελπίζοντας ότι κι ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων θα μας φέρει στα play outs. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα εξαντλήσουμε και την τελευταία. Κι ΠΑΟΚ έχει κίνητρο από την δική του πλευρά, δεν είναι αδιάφορος και θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Καζάζης που θα έχει στη διάθεσή του και τον Μιχάλη Χριστοφορίδη.

Από την αντίπερα… όχθη, ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου κι οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τη νίκη. Η θέση είναι ανοικτή, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Βέβαια το μυαλό μας είναι πρώτα στο δικό μας παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αφού παίζουμε μια ομάδα που δείχνει να έχει βρει πλέον ισορροπία, έχει συνειδητοποιημένους παίκτες και παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή».

Keywords
Τυχαία Θέματα