Για το απόλυτο η Λαμία, να της «σπάσει» το σερί ο Φοίνικας

Η Λαμία θα επιδιώξει να συνεχίσει το αήττητο φετινό της σερί απέναντι στον Φοίνικα Σύρου, τον οποίο θα υποδεχθεί αύριο στις 7 μ.μ. για το φινάλε της Volleyleague.


Το 4Χ4 θα επιδιώξει να κάνει η Λαμία απέναντι στον Φοίνικα, στον αυριανό αγώνα που έχει προγραμματιστεί για τις 7 μ.μ. στο Χαλκιοπούλειο και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Star Κεντρικής Ελλάδας.

Η

ομάδα του Ανδρεόπουλου μετρά τρεις νίκες και στα τρία φετινά παιχνίδια με την ομάδα της Σύρου (πρωτάθλημα, κύπελλο, Λιγκ καπ), στις οποίες οι Συριανοί θέλουν να βάλουν ένα τέλος!

Για τη Λαμία δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Τσούροβιτς ενώ αμφίβολοι είναι οι Χατζηηλιάδης και Σφενδυλάκης εξαιτίας των τραυματισμών. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Νεόφυτος, εκτός απροόπτου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες έχουν τα δικά τους κίνητρα. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, έχουμε δείξει ότι έχουμε τον τρόπο για να τους κερδίσουμε κι ελπίζω να συνεχίσουμε το σερί μας», τόνισε ο παίκτης της Λαμίας Γιάννης Παντακίδης.

Από την πλευρά της νησιώτικης ομάδας, ο πασαδόρος Βασίλης Κουρνέτας, τόνισε: «Η Λαμία έχει δείξει στα μεταξύ μας πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι αφού κι οι δύο θέλουμε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει η σκέψη της 2ης θέσης, αλλά η νίκη στο δικό μας παιχνίδι κι αν μας ευνοήσει το άλλο αποτέλεσμα, τότε θα είναι κάτι το εξαιρετικά ευχάριστο. Πέρα όμως από το βαθμολογικό κίνητρο, σίγουρα θέλουμε να σπάσουμε την κακή παράδοση που έχει δημιουργήσει εις βάρος μας η Λαμία, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να παίξουμε καλά...»

Keywords
Τυχαία Θέματα