Το πρώτο shutout του Jason Hammel των Μπάλτιμορ Όριολς

Ο Jason Hammel οδήγησε με one-hitter τους Μπάλτιμορ Όριολς του Νικ Μαρκάκη στο 5-0 σε βάρος των Ατλάντα Μπρέιβς.

Ο Hammel (7-2) παραχώρησε απλά ένα 2-out single στον Jason Heyward στο έβδομο inning. Συνέχισε και πέτυχε το πρώτο shutout της καριέρας του. Επίσης, ο Brian Boberts «έγραψε» τρία RBIs συμβάλλοντας τα μέγιστα στην έκτη νίκη των Όριολς σε επτά ματς. Από την άλλη, ο Brandon Beachy (5-5) αποχώρησε τραυματισμός στο τέταρτο inning

και χρεώθηκε την ήττα. Αναφορικά με τον Μαρκάκη, ο ελληνικής καταγωγής outfielder θα εξεταστεί πάλι την Παρασκευή. Θυμίζουμε πως εγχειρίστηκε στον δεξιό καρπό την 1η Ιουνίου και αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος του μήνα.

Mε εντυπωσιακό τριπλό home run του Nelson Cruz, οι Τέξας Ρέιντζερς κατέβαλαν με 8-3 τους Χιούστον Άστρος. Ο rookie Lucas Harell (6-5) ήταν σταθερός μέχρι το έκτο inning, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το 3-0 των «άστρων», στο οποίο συνέβαλε ο Jed Lowrie με ατομικό home run στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης. Αντίθετα ο 23χρονος Justin Grimm (1-0) ντεμπούταρε στη Major League με νίκη εκμεταλλευόμενος το.. πενταπλό ξέσπασμα του έκτου inning.

Έξι δύσκολα innings «έβγαλε» ο Homer Bailey (5-4) και πήρε τη νίκη στο 4-1 των Σινσινάτι Ρεντς εναντίον των Νιου Γιορκ Μετς. Μάλιστα οι «κόκκινοι» συμπλήρωσαν σερί πέντε νικών, αφού ο Aroldis Chapman έφτασε στα οκτώ saves. Ακόμα, ο Jay Bruce πέτυχε καταλυτικό τριπλό home run.

Νίκη-ανάσα πήραν οι Μπόστον Ρεντ Σοξ με το 4-3 επί των Σικάγο Καμπς. Ξεχώρισε ο Jarrod Saltamacchia με διπλό home run στο τέταρτο inning. Οι εκπρόσωποι της «πόλης των ανέμων» μείωσαν με τριπλό home run του Luis Valbuena στο έβδομο inning, αλλά ο Alfredo Aceves συμπλήρωσε 16 saves και χάρισε τη νίκη στον Jon Lester (4-4).

Σε εξέλιξη είναι τα Τάμπα Μπέι Ρέις-Μαϊάμι Μάρλινς, Λος Άντζελες Έιντζελς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Σιάτλ Μάρινερς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς και Λος Άντζελες Ντότζερς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα του MLB. Νωρίτερα έγιναν τα πρώτα επτά ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα