Ανατροπή και δεύτερο «διπλό» για Μποταφόγκο

Η Μποταφόγκο επικράτησε με 2-1 της Ιντερνασιονάλ στο παιχνίδι του Brasileiro, το οποίο ήταν διαθέσιμο μέσω του WEB TV του Onsports.

Ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες, η Μποταφόγκο επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα καταγράφοντας το δεύτερο της «διπλό» στο φετινό βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Νταγκομπέρτο έβαλε την Ιντερνασιονάλ μπροστά στο σκορ, αφού βρήκε δίχτυα με κεφαλιά στο 30ό λεπτό. Στο 57ο λεπτό ο Αντρεζίνιο ισοφάρισε

σε 1-1 με πανέμορφο γκολ, ενώ ο Φελίπε Γκάμπριελ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 72ο λεπτό. Έτσι η Μποταφόγκο συμπλήρωσε εννέα βαθμούς και άφησε την «κολοράντο» στους οκτώ.

Στους εννέα βαθμούς έφτασε και η Φλουμινένσε, η οποία συνέτριψε με 4-1 την Πορτουγκέζα χάρη σε εκπληκτική εμφάνιση του Ντέκο. Ο Πορτογάλος μέσος, άλλωστε, δημιούργησε τρία από τα τέσσερα γκολ. Ακόμα, ο Φρεντ συμπλήρωσε 400 επαγγελματικούς αγώνες και σημείωσε το 3-0 στο 78ο λεπτό. Οι Ουέλινγκτον, Άντερσον και Μάνουελ Λανζίνι ήταν οι υπόλοιποι σκόρερ των θριαμβευτών. Από την άλλη, ο Ρικάρντο Χεσούς μείωσε σε 2-1 στο 62ο λεπτό με κεφαλιά, αλλά η Πορτουγκέζα «κόλλησε» στους τέσσερις βαθμούς.

Σε άλλο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής, η Κρουζέιρο επιβλήθηκε με 1-0 της Φιγκουϊρένσε. Ο 28χρονος επιθετικός, Ουέλινγκτον Παουλίστα, σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 65ο λεπτό και συμπλήρωσε τρία στη διοργάνωση. Παράλληλα η Κρουζέιρο ανήλθε στους 11 βαθμούς, ενώ η Φιγκουϊρένσε έμεινε στους έξι.

Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (16/06) αποτελέσματα:

Κρουζέιρο-Φιγκουιρένσε 1-0
Ιντερνασιονάλ-Μποταφόκο 1-2
Φλουμινένσε-Πορτουγκέζα 4-1

{youtube}4eYXKT5smds{/youtube}

{youtube}pNgrtuDMbr8{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα