Το πλάνο και το αδιέξοδο του Θωμά Μαύρου

Ο Θωμάς Μαύρος παρουσίασε το πλάνο του για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο, ενώ ανέφερε τις μέχρι τώρα κινήσεις και τις πόρτες που βρήκε κλειστές.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ παραχώρησε την Πέμπτη (21/6) συνέντευξη Τύπου στην καφετέρια που διατηρεί στον Άλιμο.

Αρχικά επισήμανε: «Η πρώτη κίνηση που κάναμε ήταν να πάμε στους νυν μετόχους. Τους ζητήσαμε δύο εκατ. ευρώ για τη δόση του άρθρου 44. Έπειτα είπαμε πως ότι χρήματα μαζέψουμε θα πάνε στους παίκτες. Ο Νοτιάς μου

εξήγησε ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει. Κάποιος άλλος μέτοχος, ο Πόλυς, δεν με δέχτηκε καν. Απομένει μόνο ο κόσμος μας. Μπαίνω μπροστά για να δώσω όραμα. Η κατάσταση στη χώρα μας είναι τραγική. Πρώτα ζητάω από εύπορους ΑΕΚτζήδες να προσφέρουν ότι μπορούν. Οι απλοί να βάλουν 20 ευρώ για την ΑΕΚ. Να τρέξουμε τα διαρκείας και να ξεφύγουμε από τον κίνδυνο.

Ευελπιστώ να δείξουν κάποιοι ενδιαφέρον. Να φτιάξουμε ομάδα που θα την αγαπήσουμε. Μακάρι να βρεθεί επενδυτής για την ομάδα μας. Τα λέω αυτά τώρα γιατί δεν υπάρχει. Χρειαζόμαστε αρκετά λεφτά. Περίπου 10-12 εκατ. ευρώ για να αποφύγουμε τον βραχνά. Δεν μπορώ να συμμετέχω και να υπάρχουν απλήρωτοι ποδοσφαιριστές. Έτσι δεν μπαίνω. Δεν είναι εκβιασμός. Το βράδυ θα έρθει ο Δημητρέλος να ανοίξει λογαριασμό και αν δεν πετύχει το εγχείρημα τα λεφτά θα τα πάρει πίσω».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι χρονικό περιθώριο υπάρχει, ξεκαθάρισε: «Μέχρι 9 Ιουλίου πρέπει να πληρωθεί το άρθρο 44. Τη Δευτέρα πρέπει να ανοίξει ο λογαριασμός».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ντέμη. Αν η προσπάθειά του είναι καλύτερη τότε μακάρι να προχωρήσει. Εγώ θέλω απλά να μην δω την ΑΕΚ να αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική. Αν το πλάνο που έχω πετύχει και μπω στην ΠΑΕ θέλω πάνω από όλα ενότητα. Οι οπαδοί μας έχουν ορισμένες διαφωνίες αλλά εγώ θέλω την ΑΕΚ ενωμένη σαν γροθιά. Οι οπαδοί μας με ενημέρωσαν ότι θα είναι σαν. ..Ταλιμπάν δίπλα μου!

Όποιος δείξει ενδιαφέρον για την ΑΕΚ τότε θα πάω να τον συναντήσω. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον. Ο ρόλος μου θα είναι καθαρά ποδοσφαιρικός. Από τα μικρά παιδιά μέχρι τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας. Δεν έχω μιλήσει πλην του Κωστή με άλλον. Και δεν με νοιάζει ποιος έσφαλε. Νέο ξεκίνημα! Τα αφήνω όλα πίσω, στο παρελθόν! Εννοείται πως αν πετύχει η κίνησή μου θα ζητήσω να μπουν στο Δ.Σ. δικοί μου άνθρωποι, τους οποίους εμπιστεύομαι».

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα