Το πανόραμα της Football League 2

Αγωνιστική… κομμένη και ραμμένη για τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν η 18η «μέρα» της Football League 2.

«Ερυθρόλευκο» στραβοπάτημα, «κυανόλευκη» κορυφή

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το… στραβοπάτημα του Πανηλειακού και με τη νίκη της με 1-0 επί της Ζακύνθου… σκαρφάλωσε την κορυφή του πρώτου ομίλου της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου έμειναν στο εκτός έδρας

0-0 με τον Αστέρα Μαγούλας, σε ένα ματς… γεμάτο εντάσεις.

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο Κεραυνός Γλυφάδας, ο οποίος πήρε το… ντέρμπι της Αθήνας, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της Προοδευτικής εκτός έδρας, με τους «βυσσινί» να βρίσκονται στην τελευταία θέση με 16 βαθμούς, όσους έχει και ο Αστέρας Μαγούλας και ο ΠΑΟ Ρουφ, ο οποίος την Δευτέρα (30/4) φιλοξενεί την Καλαμάτα. Τέλος, στο ντέρμπι της Κρήτης, Ρούβας και ΑΟ Χανιά έμειναν στο «λευκό» 0-0, ενώ ο Ηλυσιακός είχε ρεπό.

Έβαλε… φωτιά στον όμιλο η Καλαμαριά

Ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Εθνικού Γαζώρου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και μείωσε στους 4 βαθμούς την διαφορά από την κορυφή. Την ήττα των «κυανόλευκων» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν Τηλυκράτης και ΑΕΠ Ηρακλής, καθώς έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στην Λευκάδα.

Αντίθετα, η Νίκη Βόλου πέρασε… εύκολα με 2-0 από την Κρανούλα, κόντρα στην τοπική Δόξα και «έπιασε» τον Τηλυκράτη στην 3η θέση με 31 βαθμούς, ενώ μία… ανάσα πιο πίσω τους είναι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος πήρε το ντέρμπι με τον Τύρναβο (2-1) και έφτασε στους 29 βαθμούς.

Απίστευτο παιχνίδι στην Ηράκλεια, όπου ο Αετός Σκύδρας, στην έκπληξη της αγωνιστικής επικράτησε με 5-4 του τοπικού Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ ο Βατανιακός έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, επικρατώντας με 4-0.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του νοτίου ομίλου της Football League 2.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του βορείου ομίλου της Football League 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα