Η Τσαριτσάνη πήρε το ντέρμπι με τον Τύρναβο

Στο τοπικό ντέρμπι της Ελασσόνας ο Οικονόμος Τσαριτσάνης νίκησε 2-1 τον Τύρναβο για την 18η αγωνιστική της Football League 2 στον Βόρειο όμιλο, με ένταση στα τελευταία λεπτά.

Αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια στο τέλος της αναμέτρησης που βρήκε τους γηπεδούχους νικητές και ένα βαθμό πάνω από τον Τύρναβο. Το σκορ άνοιξε στο 14' για την Τσαριτσάνη με τον Κουλτιάκη. Μετά από αναταραχή μέσα στη περιοχή του Τυρνάβου

η μπάλα έφτασε στον Κουλτσιάκη που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Στο 26' ισοφάρισε ο Τύρναβος . Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκούπρα, ο Τοπούζης θα κάνει τη γυριστή κεφαλιά και κάνει το 1-1. Προς στιγμήν απειλήθηκαν επεισόδια στην κερκίδα που βρίσκονται οι φίλαθλοι της Τσαριτσάνης και του Τυρνάβου.

Πολύ καλή ευκαιρία στο 43' αλλά Τζορμπατζίδης του Τυρνάβου δεν προλαβαίνει τη μπάλα και καταλήγει στα χέρια του Πίτκα. Στην συνέχεια της φάσης ο Τσανάκας με κοντινό πλασέ κάνει το 2-1. Στο 62' Ο Τζέκος του Τυρνάβου,από κοντά θα χάσει ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 2-2.

Στις καθυστερήσεις, φάουλ για την Τσαριτσάνη, ο διαιτητής έδωσε δεύτερη κίτρινη και απέβαλε τον Νόνη του Τυρνάβου. Πάσα του Κουλτσιάκη ο Παλάσκας ένα μέτρο από τη γραμμή στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στο 89'. Στο γήπεδο της Τσαριτσάνης βρέθηκαν 150-200 φίλαθλοι περίπου από τον Τύρναβο.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης):Πίτκας, Καραγιάννης, Πρικάκης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Λέβναιτς (83' Φλώρος), Μπαλής, Νικούλης (75' Παλάσκας), Κουλτσιάκης (92' Παπακωνσταντίνου), Παπαιωάννου, Μπανούσης

Τύρναβος 2005 (Γιώτης Σταματόπουλος): Καραναστάσης, Σκούπρας, Γεωργαντζιάς, Νόνης, Τζέκος, Τζορμπατζίδης (88' Διβανές), Τοπούζης, Ιακωβάκης, Μπουσινάκης (68'Λάππας), Σουλίδης, Μάγγος Κίτρινη κάρτα πήραν Πρικάκη και ο Λέβναιτς της Τσαριτσάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα