Το νέο Fiat Panda με ελαστικά της Goodyear

Το EfficientGrip επιλέχθηκε ως το αποκλειστικό ελαστικό για τη δημοφιλή ζάντα 15 ιντσών του νέου Fiat Panda.


Το νέο Fiat Panda βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής φορώντας ζάντες 15 ιντσών με ελαστικά EfficientGrip της Goodyear, τα οποία παρέχουν υψηλά επίπεδα πρόσφυσης και εξαιρετικό φρενάρισμα, υιοθετώντας την προηγμένη τεχνολογία της εταιρείας, FuelSaving Technology. To Fiat Panda

έρχεται να επικυρώσει τη μακροχρόνια εμπορική συνεργασία των εμπορικών σημάτων Fiat Group και Goodyear, η οποία έχει ήδη παρουσιαστεί σε μοντέλα όπως το Fiat 500 TwinAir, τη νέα Lancia Ypsilon, το Fiat Bravo, το Alfa Romeo 159 και το Delta της Lancia.

Το EfficientGrip της Goodyear είναι το κορυφαίο ελαστικό υψηλών επιδόσεων της εταιρείας και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων χάρη στην Τεχνολογία FuelSaving που υιοθετεί. Πρόσφατες ανεξάρτητες δοκιμές στις επιδόσεις του EfficientGrip της Goodyear, που έγιναν από τον TÜV SÜD Automotive, τον κορυφαίο ευρωπαϊκό οργανισμό δοκιμών και πιστοποίησης, έδειξαν ότι η αντίσταση κύλισης του ελαστικού είναι κατά 13% χαμηλότερη από τα μέσα αποτελέσματα των ανταγωνιστών.

Οι δοκιμές κατανάλωσης καυσίμων παρουσίασαν μια μέση μείωση κατά 1,9% όταν το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ελαστικά EfficientGrip, ενώ η απόσταση πέδησης σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα μειώθηκε κατά 2% σε σύγκριση με το μέσο όρο των τριών ανταγωνιστών που δοκιμάστηκαν. Η σύνθεση του πέλματος του EfficientGrip στηρίζεται στην τελευταίας γενιάς πολυμερούς γόμας της εταιρείας και ζυγίζει 10% λιγότερο από την προκάτοχό της. Το ελαστικό χρησιμοποιεί επίσης λιγότερο υλικό για την κατασκευή του, βοηθώντας στην μείωση της χρήσης πρώτων υλών και των εκπομπών ρύπων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα