Στο ΟΑΚΑ ο Κρόνος

Την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα παρακολουθήσουν οι ακαδημίες του Κρόνου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του συγκροτήματος του Αγ. Δημητρίου και των πρωταθλητών Ευρώπης, οι διοικούντες το σύλλογο διοργανώνουν αποστολή στο ΟΑΚΑ, ώστε τα μέλη των τμημάτων υποδομής να παρακολουθήσουν

το σαββατιάτικο (03/03) παιχνίδι της Α1. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι αύριο (29/02), αφού επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κ. Δημόπουλο στο τηλέφωνο 6932917122.

Η ανακοίνωση: «Αγαπητοί γονείς και αθλητές, ο σύλλογός μας προσπαθώντας να καινοτομεί και συνεχίζοντας την καλή συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός διοργανώνει το Σάββατο 03/03/2012 αποστολή των τμημάτων των ακαδημιών του συλλόγου στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ ΠΑΟ - ΠΑΟΚ, ώρα 19.00. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για άλλη μία φορά θα φιλοξενήσει στις εξέδρες του ΟΑΚΑ τις ακαδημίες μας.

Παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στην αποστολή να ενημερώσουν τους προπονητές των τμημάτων τους και να αναφερθούν οι συνοδοί μέχρι την Τετάρτη 29/02/2012 (παρακαλείτε να υπάρχει ένα συνοδός ανά 2-4 παιδιά). Για την είσοδό σας στο γήπεδο θα ενημερωθείτε εκ νέου. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι η άφιξή σας στο γήπεδο θα γίνει με δικό σας μεταφορικό μέσο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Δημόπουλο στο 6932917122».

Keywords
Τυχαία Θέματα