Το καθήκον της η Κροατία

Η Κροατία επικράτησε με 2-0 της Λετονίας, ωστόσο παρηγορήθηκε με την 2η θέση, μετά τη νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Γεωργία.

Για λίγα λεπτά στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βρέθηκε η Κροατία. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς επικράτησε με 2-0 της Λετονίας και έδειχνε ότι θα μπορούσε να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Αυτή όμως έγινε από την Ελλάδα η οποία πήρε την νίκη με 2-1 απέναντι στην Γεωργία και άφησε με την…

όρεξη τους Κροάτες. Ο Εντουάρντο στο 66’ έκανε το 1-0 για τους «βατρένι», με τον Μαντζούκιτς στο 72’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Στρίνιτς, Σίμουνιτς, Λόβρεν, Τσόρλουκα (34’ Βίντα), Ράκιτιτς, Μόντριτς, Σρνα, Μαντζούκιτς (84’ Γέλαβιτς), Κράνιτσαρ (59’ Πέρισιτς), Εντουάρντο
ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνινς, Κλάβαμ, Μιχάντζουκς, Ιβάνοφς, Λάιζανς, Κάουνα, Βισνάκοφς (88' Ρούμπινς), Ρούγκινς (81’ Ταράσοφς), Γκοργκς, Περεπλότκινς (71’ Γκόρακς), Ρούντνιεφς

Αδιάφορη νίκη για Ισραήλ

Χωρίς κανένα κίνητρο φιλοξένησε η Μάλτα το Ισραήλ με τις δύο ομάδες να μην κυνηγούν απολύτως τίποτα. Ακόμα και έτσι το Ισραήλ έκανε το καθήκον του, και πήρε τη νίκη με 2-0.

Ο Ρεφαέλοφ στο 11’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, με τον Γκέρσον στις καθυστερήσεις να κάνει το τελικό 2-0.

ΜΑΛΤΑ: Χογκ, Καρουάνα (82’ Μποργκ), Μάμο, Σιμπέρας, Αγκιούς, Φένεχ, Μπρίφα, Μιφσούντ, Φένε (64’ Ερέρα), Χάτσινσον, Γουντς (81’ Καρουάνα)
ΙΣΡΑΗΛ: Αουάτ, Μποντάρφ (57’ Βερμούτ), Γκέρσον, Νάτσο, Ρεφαέλοφ (50’ Κόεν), Μπουζάλιο, Μπιτόν, Τουατά, Εμέντ, Σαχάρ (78’ Μπεν Χαΐμ), Γκολάσα

Keywords
Τυχαία Θέματα