Το «γύρισε» ο Dayan Viciedo για τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ

Με τριπλό home run του Dayan Viciedo στο ένατο inning, οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ του Κέβιν Γιούκιλις επικράτησαν με 4-3 των Νιου Γιορκ Γιάνκις.

Την ήττα χρεώθηκε ο David Robertson (0-2), ενώ ακολούθησε ο Addison Reed με πολύ δύσκολο save. Ο Γιούκιλις είχε 0/4 hits, αλλά o Alejandro

De Aza πέτυχε ένα ακόμα home run για τις «άσπρες κάλτσες». Μοιραία, για τους Νεοϋορκέζους, το 13ο φετινό home run του Mark Teixeira δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία.

To πρώτο home run στην καριέρα του Alexi Amarista ήταν Grand Slam και σημειώθηκε στο ένατο inning του 7-3 των Σαν Ντιέγκο Πάντρες επί των Χιούστον Άστρος. Έτσι ο τρίτος pitcher Nick Vincent (1-0) χρεώθηκε τη νίκη, αφού τελείωσε το ματς ο Huston Street. Στα έξι runs του τελευταίου inning συνέβαλε και ο Chase Headley με άλλο home run, ενώ ο Brian Bogusevic είχε «γράψει» νωρίτερα για τους Άστρος.

Πρωταγωνίστησε ο Ian Kinsler στο 7-6 των Τέξας Ρέιντζερς επί των Όκλαντ Αθλέτικς. Συγκεκριμένα πέτυχε τέσσερα hits και τρία runs. Επίσης, οι Josh Hamilton, Adrian Beltre και David Murphy σημείωσαν από δύο RBIs σε αγώνα τεσσάρων ωρών, που έκλεισε με τον 18ο save του Joe Nathan. Για τους «αθλητικούς» ξεχώρισαν οι Derek Norris, Cliff Pennington και Josh Reddick με home runs.

Από ένα τριπλό home run σημείωσαν οι Johnny Damon και Asdrubal Cabrera στο 7-2 των Κλίβελαντ Ίντιανς εναντίον των Μπάλτιμορ Όριολς. Το άλλο run προκλήθηκε από ατομικό αντίστοιχο χτύπημα του Shin-Soo Choo, ενώ ο J.J. Hardy «έγραψε» για τους Όριολς. Έτσι πήρε τη δεύτερή του νίκη σε επίπεδο Major League o Zach McAllister (2-1).

Διπλά home runs πέτυχαν οι Mike Trout και Mark Trumbo, ενώ ο Alberto Callaspo είχε ατομικό στο 9-7 των Λος Άντζελες Έιντζελς σε βάρος των Τορόντο Μπλου Τζέις. Παράλληλα τα αντίστοιχα χτυπήματα των Jose Bautista και Jeff Mathis εκμηδενίστηκαν. Άλλωστε ο Albert Pujols συνέβαλε με τέσσερα hits στη νίκη του ασταθή Dan Haren (6-7). Εν τέλει, ο Ernesto Frieri συμπλήρωσε δέκα saves.

Με νικητήριο home run του Chris Young στο ένατο inning, οι Αριζόνα Ντάιμοντμπακς επιβλήθηκαν των Ατλάντα Μπρέιβς με 3-2. Μοιραίος για τους «γενναίους» ήταν ο Craig Kimbrel (0-1), ενώ ο J.J. Putz ακολούθησε στο βουναλάκι με το 14ο του save.

Με οδηγό τον Max Scherzer (7-5), οι Ντιτρόιτ Τάιγκερς κέρδισαν με 5-2 τους Τάμπα Μπέι Ρέις. Συνέβαλε και ο Miguel Cabrera με ατομικό home run στο ένατο inning, το οποίο ήταν το τέταρτο hit του. Επίσης, ο Jose Valverde έφτασε στα 14 saves.

Σε εξέλιξη είναι τα Λος Άντζελες Ντότζερς-Νιου Γιορκ Μετς, Σιάτλ Μάρινερς-Μπόστον Ρεντ Σοξ και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σινσινάτι Ρεντς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα δύο πρώτα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος του MLB.

Keywords
Τυχαία Θέματα