«Τίτλοι τέλους» για Ρεντούμη και Πανελευσινιακό

Την επίσημη αποχώρηση της από τον Πανελευσινιακό έκανε γνωστή η προπονήτρια της ομάδας, Αθηνά Ρεντούμη.

Η έμπειρη προπονήτρια κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της Ελευσίνας στο κυριακάτικο (13/05) παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στα Χανιά, κάνοντας γνωστή την αποχώρησή της στις παίκτριές της λίγο, μετά τη λήξη του αγώνα.

Η προπονήτρια του Πανελευσινιακού, Αθηνά Ρεντούμη θέλησε να μιλήσει για αυτήν της την απόφαση στο Onsports

τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο αγώνας της Κυριακής με τα Χανιά ήταν ο τελευταίος μου αγώνας στον πάγκο του συλλόγου. Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας μου με το σύλλογο πήρε την απόφαση να αποχωρήσω. Το να αποχωρήσω από τον Πανελευσινιακό δεν ήταν απόφαση στιγμής, την απόφασή μου την έχω πάρει εδώ και αρκετούς μήνες απλά περίμενα να τελειώσει η αγωνιστική χρονιά, όπως και έγινε. Μετά το τέλος του αγώνα με τα Χανιά το ανακοίνωσα και στις παίκτριες μου».

Σε ερώτηση για τα μελλοντικά της σχέδια η νεαρή προπονήτρια τόνισε: «Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα απομακρυνθώ από το χώρου του γυναικείου ποδοσφαίρου. Ωστόσο δεν θα ήθελα να αποκαλύψω τα μελλοντικά μου σχέδια. Παρόλα αυτά θα συνεχίσω να βρίσκομαι μέχρι το τέλος Μαΐου στο σύλλογο λόγω των υποχρεώσεων που έχω με τις ακαδημίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα