Την υπέρβαση της Lotus... προέβλεψε ο Ράικονεν

22:52 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Την αισιοδοξία του ότι η μέρα που η Lotus θα πανηγυρίσει κάποια νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, εξέφρασε ο Κίμι Ράικονεν.

Ο Φινλανδός πιλότος της Lotus υπογράμμισε ότι η ομάδα του είναι σε θέση να κάνει την υπέρβαση και να κατακτήσει την πρώτη θέση σε κάποιο από τα επόμενα grand prix σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Θα έρθει και η δική μας μέρα!»

Ο

Κίμι Ράικονεν πήρε την δεύτερη θέση στο grand prix του Μπαχρέιν, αποτέλεσμα, το οποίο είναι το καλύτερο φέτος για την Lotus, η οποία ωστόσο, έχει «δει» και τα δύο μονοθέσιά της στην πρώτη δεκάδα στα δύο από τα έξι grand prix της τρέχουσας σεζόν.

«Με έναν αγώνα δεν αλλάζει το γεγονός ότι είμαστε ανταγωνιστικοί σε οποιαδήποτε πίστα και έχουμε ανέβει στο βάθρο. Είναι δύσκολο όλα να πηγαίνουν καλά την κατάλληλη στιγμή, κάτι το οποίο πρέπει να συμβεί για να κερδίσεις ένα grand prix. Έχω κερδίσει αγώνες με άλλες ομάδες και έχω την αίσθηση ότι η Lotus είναι ικανή για καλά αποτελέσματα. Θα έρθει και η δική μας μέρα…» τόνισε χαρακτηριστικά ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007.

Keywords
Τυχαία Θέματα